Motosiklet pantolon onerisi

Motosikleti
Bajaj rs 200
Merhabalar, Jean olarak max 7 bin tl butce ile alabilecegim pantolon onerisi alabilir miyim ? Tesekkurler

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
vecton yani tech90 markası iyi diye biliyorum.
Ben riderdenim almıştım, 2017'de aldım, 25bin km motor sürdüm hala sapasağlam, ama sonradan üretilenlerde kot kumaş kalitesi düşmüş diye duymuştum, bendeki bildiğin eski usul sağlam ama kaba kot kumaşından, hiç eskimiyor.

Ben riderdenim almıştım, 2017'de aldım, 25bin km motor sürdüm hala sapasağlam, ama sonradan üretilenlerde kot kumaş kalitesi düşmüş diye duymuştum, bendeki bildiğin eski usul sağlam ama kaba kot kumaşından, hiç eskimiyor.
Geçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük bi mukavemet bir dayanamayan kumaş, Allah korusun yolda belde düşüp de sürtünmede beni nasıl koruyacak.........

ben pantalon the biker baktım güzel modeller var ayakkabıya karar veremedim

Motosikleti
Honda CRF250L
Rider denim samyeli kullanıyorum çok memnunum cepleri de bol.ve kullanışlı.
Yaklaşık bir ay önce motoru servise bıraktım otobüs durağına kadar 40 derecede 3-4 km yol yürüdüm ciddi bir rahatsızlık vermedi.(Tabiki de korumaları söktüm)

Bu senede niyetim kış için riderdeminin karayel ini almak , denemek istiyorum.

Geçmiş yıllardaki kalitesini bilemem ama bana hala çok kaliteli geliyor,

Motosikleti
Bajaj rs 200
The biker jeans urbanizer 👍🏼😍
baktım pantolonları cok guzel duruyor ama koruma setleri ekstra alınması gerekiyor sanırım. tum markalarda boyle mi bu durum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rider denim samyeli kullanıyorum çok memnunum cepleri de bol.ve kullanışlı.
Yaklaşık bir ay önce motoru servise bıraktım otobüs durağına kadar 40 derecede 3-4 km yol yürüdüm ciddi bir rahatsızlık vermedi.(Tabiki de korumaları söktüm)

Bu senede niyetim kış için riderdeminin karayel ini almak , denemek istiyorum.

Geçmiş yıllardaki kalitesini bilemem ama bana hala çok kaliteli geliyor,
baktım simdi guzel duruyor. korumalar dahil mu buna biliyor musunuz

ben pantalon the biker baktım güzel modeller var ayakkabıya karar veremedim
o da ayrı bi zor

Riderdenim'in eski kalitesi yok, ben de yerli üreticilerden Tech90 ya da The Biker Jeans öneriyorum.
bikerjeans baktım korumaları ekstra alıyoruz gibi duruyor. tech90a da bakacagım

tesekkur ederim

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CB750 Hornet - Triumph Bonneville Bobber
baktım pantolonları cok guzel duruyor ama koruma setleri ekstra alınması gerekiyor sanırım. tum markalarda boyle mi bu durum?

baktım simdi guzel duruyor. korumalar dahil mu buna biliyor musunuz

o da ayrı bi zor

bikerjeans baktım korumaları ekstra alıyoruz gibi duruyor. tech90a da bakacagım

tesekkur ederim
The Biker Jeans korumalari KNOX markali korumalardir ve ayrı alınmak zorundadır. Riderdenim de korumalar pantolon ile birlikte geliyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Geçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük bi mukavemet bir dayanamayan kumaş, Allah korusun yolda belde düşüp de sürtünmede beni nasıl koruyacak.........
Benim kalça korumalıkları sürekli katlanıyor dönüyor şu siyah renkliler olan model.sizde de böyle bir durum var mı

Motosikleti
Honda CBR500R
Vecton güzel gibi, sadece korumaları seviye 2 yaptım. 5-6 bin kilometredir neredeyse her gün kullanıyorum.

15 sene önce tech90 city modelini almıştım. Bu zamana kadar severek kullandım. yenisini gene tech90 alacam, umarım kalite aynıdır.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Riderdenim ve Bikerjeans kullandım yerli markalardan. Bikerjeans'in yazlıkları o kadar kalın ki. Kışlık bir pantolon gibi. O yüzden hiç kullanmıyorum. Ben rahat edemiyorum belki başkası edebilir. Ama Riderdenim daha iyi geliyor bana.

Bir de riderdenimde Sas-Tec marka koruma var. Aynı korumaya ait başka pantolon varsa ikinci pantolonu korumasız olarak isteyince veriyorlar aklınızda bulunsun.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bende hiç bir sorun yok. Beden yanlış olmasın sizde?

Bende hiç bir sorun yok. Beden yanlış olmasın sizde?
Deneyip de aldık abi. Hatta dar bile sayılabilir. Arkadaşın yaşadığı şey eğer giydikten sonra oluşan bir şeyse bilemem de benim yaşadığım giyerken korumalar dönüyor, bükülüyor filan düzeltmek zorunda kalıyorum her giyişimde. Yoksa giydikten sonra Bi sıkıntı yok zaten.

Motosikleti
Yamaha XJ6
Rider Denim efil modelini aldım. Yaz ayı için çok güzel. Etikette belirtilen talimata göre yıkağım halde ilk yıkamada rengi soldu. Eski rider denim kalitesi yok. Halen kullanmakta oldugum Tech90 city çok iyi durumda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar