- Motosikleti
- Bajaj rs 200
- Konu Yazar
Merhabalar, Jean olarak max 7 bin tl butce ile alabilecegim pantolon onerisi alabilir miyim ? Tesekkurler
Geçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük bi mukavemet bir dayanamayan kumaş, Allah korusun yolda belde düşüp de sürtünmede beni nasıl koruyacak.........vecton yani tech90 markası iyi diye biliyorum.
Ben riderdenim almıştım, 2017'de aldım, 25bin km motor sürdüm hala sapasağlam, ama sonradan üretilenlerde kot kumaş kalitesi düşmüş diye duymuştum, bendeki bildiğin eski usul sağlam ama kaba kot kumaşından, hiç eskimiyor.
The biker jeans urbanizerMerhabalar, Jean olarak max 7 bin tl butce ile alabilecegim pantolon onerisi alabilir miyim ? Tesekkurler
baktım pantolonları cok guzel duruyor ama koruma setleri ekstra alınması gerekiyor sanırım. tum markalarda boyle mi bu durum?The biker jeans urbanizer![]()
baktım simdi guzel duruyor. korumalar dahil mu buna biliyor musunuzRider denim samyeli kullanıyorum çok memnunum cepleri de bol.ve kullanışlı.
Yaklaşık bir ay önce motoru servise bıraktım otobüs durağına kadar 40 derecede 3-4 km yol yürüdüm ciddi bir rahatsızlık vermedi.(Tabiki de korumaları söktüm)
Bu senede niyetim kış için riderdeminin karayel ini almak , denemek istiyorum.
Geçmiş yıllardaki kalitesini bilemem ama bana hala çok kaliteli geliyor,
o da ayrı bi zorben pantalon the biker baktım güzel modeller var ayakkabıya karar veremedim
bikerjeans baktım korumaları ekstra alıyoruz gibi duruyor. tech90a da bakacagımRiderdenim'in eski kalitesi yok, ben de yerli üreticilerden Tech90 ya da The Biker Jeans öneriyorum.
tesekkur ederimvecton yani tech90 markası iyi diye biliyorum.
Ben riderdenim almıştım, 2017'de aldım, 25bin km motor sürdüm hala sapasağlam, ama sonradan üretilenlerde kot kumaş kalitesi düşmüş diye duymuştum, bendeki bildiğin eski usul sağlam ama kaba kot kumaşından, hiç eskimiyor.
The Biker Jeans korumalari KNOX markali korumalardir ve ayrı alınmak zorundadır. Riderdenim de korumalar pantolon ile birlikte geliyor.baktım pantolonları cok guzel duruyor ama koruma setleri ekstra alınması gerekiyor sanırım. tum markalarda boyle mi bu durum?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
baktım simdi guzel duruyor. korumalar dahil mu buna biliyor musunuz
o da ayrı bi zor
bikerjeans baktım korumaları ekstra alıyoruz gibi duruyor. tech90a da bakacagım
tesekkur ederim
Bikerjeans buna deger mi sence ? İki tane alacagim cunku biri kesin tech10 olacak digeri de bikerjeans ya da riderdenim olacakThe Biker Jeans korumalari KNOX markali korumalardir ve ayrı alınmak zorundadır. Riderdenim de korumalar pantolon ile birlikte geliyor.
Benim kalça korumalıkları sürekli katlanıyor dönüyor şu siyah renkliler olan model.sizde de böyle bir durum var mıGeçen sene ben de riderdenim almıştım abi. Geçenlere afedersin g*tümden düşmesin diye arkadan 2 tane sağlı sollu kemer kopçalarından şöyle hafiften bi çekeyim demiştim, demez olaydım. Bim poşetinden mi diktiniz abicim bu pantolonu ya. Güya dayanıklı kumaşmış. Peehhhh..... Ulan parmağımla küçük bi mukavemet bir dayanamayan kumaş, Allah korusun yolda belde düşüp de sürtünmede beni nasıl koruyacak.........
Maalesef, her giyişimde düzeltmekten usandım.Benim kalça korumalıkları sürekli katlanıyor dönüyor şu siyah renkliler olan model.sizde de böyle bir durum var mı
Deneyip de aldık abi. Hatta dar bile sayılabilir. Arkadaşın yaşadığı şey eğer giydikten sonra oluşan bir şeyse bilemem de benim yaşadığım giyerken korumalar dönüyor, bükülüyor filan düzeltmek zorunda kalıyorum her giyişimde. Yoksa giydikten sonra Bi sıkıntı yok zaten.Bende hiç bir sorun yok. Beden yanlış olmasın sizde?