Motosiklet ölüm getirdi !

[IMGL]http://img22.imageshack.us/img22/5826/254517ey4.jpg[/IMGL]
Amerikalı 'serbest stil'motosiklet şampiyonu Jeremy Lusk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yerel basının bildirdiğine göre, doktorlar, başkent San Jose'de hafta sonunda Ricardo Saprissa stadında 24 bin seyircinin izlediği "X Knight" (Şövalye Ekstrem) adı verilen yarışma sırasında, Jeremy Lusk'ın yaklaşık 10 metre yükseklikten motosikletiyle düşmesinin ardından kafatasında kırıkla koma halinde hastaneye kaldırıldığını belirttiler.

ABD serbest stil motosiklet şampiyonu 24 yaşındaki Lusk'ın, önceki gece aniden kalbinin durduğunu ve tüm çabalarına karşın kalbi tekrar çalıştıramadıklarını belirten San Jose Calderon Guardia hastanesi nöroşirürji servisi şefi Dr Jorge Fernandez, sıradışı sporların ünlü ismi genç sporcuyu ne yazık kaybettiklerini kaydetti.

Sıradışı sporların olimpiyatı olarak kabul edilen "X-Oyunları"nın son düzenleneninde birçok madalya kazanan ve Transworld Motocross dergisi okuyucuları tarafından 2008'in "en iyi FMX pilotu" seçilen Lusk'ın ailesi, çocuklarını ambülans uçağıyla ABD'ye götürmeyi umuyordu.

Kaynak:Haber3

motosiklet kullanmak zevkli. hele ki üzerindeyken akrobasi hareketlerini de hissetmek zevkli olmalı fakat sonu trajeiyle bittiği zaman ki haberi okumak hiç de zevkli olmuyor. allah rahmet eylesin.

Başlık çok yanlış.Bu hatayı bizler yaparsak motosikletten anlamayanların yazılarını suçlamamak lazım.Kaynaktan alınıyor fakat yinede tuhaf.

Allah rahmet eylesin üzücü bir durum. :pale:

youtubeden izledim kazayı çok kötü düşmüş. izlerken bile çok tuhaf oldum. :salut:
Allah rahmet eyelsin...

olay bize uzak olmasına karşın insan olmamızdan dolayı üzüldüğümü belirtmek isterim.Allah bizlere göstermesin.

Allah rahmet eylesin:pale:
Tehlikeli bir motosiklet sporu ile uğraşıyordu....ne ilk ne de son olacak.....

ben televizyonda gördüm. ters taklayı atarken son anda düz hale getiremedi motoru ve kafasını çok sert yere çarptı.boynu geriye doğru kırıldı sanki.sonra cansız uzandı kaldı yere...
valla üzücü bi kaza...

Allah rahmet eylesin.:( taksiratını affetsin.
başlık gerçekten oldukça motosikletten soğutucu ama sonuçta kaynak haberdeki başlık.
üzücü bir olay ancak böyle tehlikeli bir işi olan bir kişi zaten ölüm ve sakatlanma gibi riskleri de göze alıyor demektir.
hiç olmazsa uğrunda ölmeyi göze alabileceği bir mesleği, bir tutkusu vardı ve 24 yaşına kadar en azından inandığı ve sevdiği bir iş uğruna çabaladı.
80 yaşını görüp hayatı boyunca hep bir türlü sevemediği bir hayat süren milyonlarca insandan bence çok daha şanslı.

toprağı bol olsun. "müslümansa allah rahmet eylesin okadar kişi yazınca kafam karıştı"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar