motosiklet.net'e chat mekanı

sitenin kıytırık bi mekanında olsa,o an içinde online olan kişilerle dert ve bilgi alışverişi yapsak sorunlar daha çabuk çözülür ve dostluklar daha çabuk olur diyorum ya sizce nasıl olur

:cat:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
zamanında tartışılmış ve yapılmamasının daha iyi olacağı sonucuna varılmış.yapılmazda sanırım.ok:cat:
ya bu arada alakasız olacak ama
senin bu avatar biraz enteresan geldi yaa.:queen:

Son düzenleme:
chat'te yapılan bilgi alışverişi kalıcı olmayacağı için chat imkanımız yoktur. Seni Motosiklet Net Cafe başlığına alalım :)

bu arada bu double topiktir, haberiniz olsun. double topiklere yazanlar başlığı açanlar kadar suçludur. hatta organize suç örgütü olarak, vs vs :queen:

eheheheh böyle aynı konuları tekrar tekrar açınca heyecanlı oluyo heralde bi gün bende denicem:queen:

Super Moderator
Hatta zamanında chat odası varmış galiba...Öyle bir topic okumuştum, millet şu saatte buluşalım yazıyor, sonra herkes kimse yoktu, tek başımaydım diye şikayet ediyordu...:queen:

Merak edene özelden söylerim, ama amacım burada reklam yapmak değil :p Parası neyse verir yaparız reklamımızı gereken yerlerde :mrgreen:

İlla ki chat isteyen irc'de açsın kanal çağırsın bizi de :)

t-shirt'ü bastıracak para bende var (3 ytl'ye basarlar herhalde). sen bana motoru hazırla :queen:

Aslında fena fikir değilmiş :mrgreen: Motorun sağına soluna çıkartmaları yapıştırayım (alınca) :cherry:

Zaten sakız çıkartmalarını sırayla yapıştırıp yazı yazıcam :mrgreen: Harf yaptırmaya para yetmez :salut:

turbo mu yapıştıracan? bence pembo yapıştır. muhahahaha.
bir de burası chat odasına dönmüş zaten. başlık amacına ulaştı. etkili başlık diye buna denir.

Neyse muhabbete devam diyecem de birazdan mod/admin biri gelip silecek herşeyi :p

sabıkalıyım zaten. şimdi dosyamı arşivden istetmişlerdir, onu bekliyolardır :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar