Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Eskiden ana sayfa da konuya girmeden, konuyu açanı, konunun açılma tarihini, son mesajı yazanı görebiliyorduk.

Yorum yapıp vazgeçmek istediğimizde vazgeç şıkkı vardı.

Emojiler ultra dandik olmuş.

Yeni ara yüzün tek artısı alıntı yapılınca sağ üst köşede bildirim çıkması.

Eyyyyyy admin eski ara yüze dönelim duy sesimizi.......

Bırak bu inadı............

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Adminlerde ricam bizim köfteci koordinatları konusunu başa tuttursalar, orada çok güzel bir liste oluştu.
Konu sabitlendi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

son.motosiklet.net geri gelsin
Ben hep oradan kontrol ediyordum
son.motosiklet.net sayfası tekrar açılacak

bu özelliği getirdiniz mi bilemiyorum ama en çok beğeni alan mesajlara göre sıralayabilme özelliğinin eklenmesi, faydalı olabilir.
Son haftada en çok beğenilen mesajlar sağ bloğa eklendi. Şimdiki beğeniye göre konu sıralaması yapma şansı yok.
mPDZre.png

Yeni tasarım sonrası google arama sonuçlarında çıkan konulara tıklayınca aradığınız sayfa bulunamadı diyor. O konuyu forumda bulabilmek için konu başlığını harfi harfine aynı olacak şekilde forumdaki arama kısmına yazmak gerekiyor. Hatta bazen öyle bile bulamıyor.
Google aramalarındaki linkler maalesef çalışmıyor. Linkleri düzeltiyoruz maalesef bu zaman alacak bir işlem.

Eskiden ana sayfa da konuya girmeden, konuyu açanı, konunun açılma tarihini, son mesajı yazanı görebiliyorduk.

Yorum yapıp vazgeçmek istediğimizde vazgeç şıkkı vardı.

Emojiler ultra dandik olmuş.

Yeni ara yüzün tek artısı alıntı yapılınca sağ üst köşede bildirim çıkması.

Eyyyyyy admin eski ara yüze dönelim duy sesimizi.......

Bırak bu inadı............
Anasayfayı eski şekline benzer hale getirmek için çalışıyoruz. Eski emojiler yakında yüklenecek.

Kasklı logo iyiydi aslında ana sayfadan kalkmaz umarım
Tekrar eklenecek.

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Konu sabitlendi

son.motosiklet.net sayfası tekrar açılacak

Son haftada en çok beğenilen mesajlar sağ bloğa eklendi. Şimdiki beğeniye göre konu sıralaması yapma şansı yok.
mPDZre.png

Google aramalarındaki linkler maalesef çalışmıyor. Linkleri düzeltiyoruz maalesef bu zaman alacak bir işlem.

Anasayfayı eski şekline benzer hale getirmek için çalışıyoruz. Eski emojiler yakında yüklenecek.

Tekrar eklenecek.
Bizim köfteci haritası için teşekkürler. Keşke direkt size özel mesaj yazsaydık, belki bir sürü konu olunca arada kaynadı daha önce.

Google aramalarında eski linklerin çıkması konusunda yapacak bir şey yok. google yeni siteyi tarayıp indeksledikçe normale döner, bu konuda google'ı beklemek dışında çare yok bu da zaman alıyor onun gelip otomatik indekslemesi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ortadoğu ve balkanların en kötü ara yüzü olmuş...Kullanım kolaylığı sıfır.. Erişebilme sıfır.. Kusura bakmayın...Hiç beğenmedim...Mümkünse eski hali lütfen..

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Ortadoğu ve balkanların en kötü ara yüzü olmuş...Kullanım kolaylığı sıfır.. Erişebilme sıfır.. Kusura bakmayın...Hiç beğenmedim...Mümkünse eski hali lütfen..
Eski haline geri dönüş yapılmayacak ama forumu üye isteklerine göre geliştirmeye devam edeceğiz. İsteklerinizi yazarsanız değerlendirebiliriz.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Farklı farklı forumlar kullanan biri olarak, forumun ilk halini kullanmak daha zordu. Bu hali kesinlikle daha iyi olduğu düşüncesindeyim. Bir de görsel ekleme kısmında da bir kolaylık yapılsa çok güzel olur.

Arama ile ilgili bişeyler uçmuş gibi.
Konu içerisinde kendime ait olan mesajları aramak istedim ama bir konu içine girince arama yapılamıyor. Bununla ilgili fonksiyonlar komple gitmiş gibi.

Sonra genel aramadan yola çıkayım dedim, Unico diyorum kendi nick'imi giriyorum, sonuç bulunamadı diyor. Kasko diyorum kendi nickimi giriyorum sonuç bulunamadı diyor. Konu içinde sayfa sayfa gezip bulmam gerekti mesajı.

Biraz yoğun bir anda denedim ve yazıyorum, ben bir hata ettiysem affola.

İyi de "yapma abi sende" ibaresindeki "de" bulunma durumunu ifade etmiyor ki? :) Doğrusu "yapma abi sen de" olmalıydı.

Bu "de" işini üniversite bitirmiş, master yapmış insanlar da yalnış kullanabiliyor maalesef; küçükken nasıl yerleştiyse öyle kalıyor herhalde?
"yalnış" derken??? bu bir yem miydi? :D

kişisel imzaya erişiliyor fakat değişikliğe izin vermiyor, ayrıca iletilerimin altında (ben) göremiyorum. Bu bir bug mudur?

Eski haline geri dönüş yapılmayacak ama forumu üye isteklerine göre geliştirmeye devam edeceğiz. İsteklerinizi yazarsanız değerlendirebiliriz.

bu iletim gözünüzden kaçtı sanırım, sayın yönetici. imza değişimi, aktif/deaktif yapılamıyormu?

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Her yenilik mutlaka tepki oluşturur. İnsan zihninin adapte olma süreci mutlaka yeniyi reddetme ile başlar. Sonra eski unutulur, yeni vazgeçilmez olur.

Ben yeni arayüzü çok daha iyi buldum. Forum yönetimi de gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyor. Hemen her talebi dikkate alıyor. Tabii her düzenleme kolay değil. Bunun bir de maliyeti ve emek kısmı var. Bu yüzden eskiye öykünmeyi bırakalım, yeni arayüzde neleri daha iyi yapabiliriz ona odaklanalım.

Örneğin burada görünen profil bilgileri biraz daha genişletilebilir. Motosiklet bilgisi, yer bilgisi, imza vs.

Ben bir de giriş sekmesinin ana sayfaya sabitlenmesini daha pratik buluyorum. Giriş yapmak için ana sayfadan foruma gitmek pek anlamlı değil çünkü.

Her yenilik mutlaka tepki oluşturur. İnsan zihninin adapte olma süreci mutlaka yeniyi reddetme ile başlar. Sonra eski unutulur, yeni vazgeçilmez olur.

Ben yeni arayüzü çok daha iyi buldum. Forum yönetimi de gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyor. Hemen her talebi dikkate alıyor. Tabii her düzenleme kolay değil. Bunun bir de maliyeti ve emek kısmı var. Bu yüzden eskiye öykünmeyi bırakalım, yeni arayüzde neleri daha iyi yapabiliriz ona odaklanalım.

Örneğin burada görünen profil bilgileri biraz daha genişletilebilir. Motosiklet bilgisi, yer bilgisi, imza vs.

Ben bir de giriş sekmesinin ana sayfaya sabitlenmesini daha pratik buluyorum. Giriş yapmak için ana sayfadan foruma gitmek pek anlamlı değil çünkü.
Bende eskiyi aradım bir ara.
Ama çok büyük emek var alışılıyor.
Şey gibi İphone kullanan biri samsung kullandığında zorlanıyor başta.
Ya da tam tersi.
Emeklerine sağlık uğraşmaları yeter.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eski forumun yazılımı çok eski kalmıştı. Bu forum gibi şeyler üç bey web sayfasından ibaret değil, arka planında vetirabanı ve bu web sayfalarını üreten yazılım var, o eski kalmıştı, bakımı zordu, bir sürü açıkları vardı, haliyle iyi bir karar verip daha güncel bir forum yazılımına geçtiler, iyi de oldu. Eski mesajların kaybolmadan taşıyabilmeleri bile büyük bir şey, tamamen farklı bir altyapıdan farklı bir altyapıya geçiş oldu, elbet aksamalar olacaktır ama zamanla oturur her şey.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
kişisel imzaya erişiliyor fakat değişikliğe izin vermiyor, ayrıca iletilerimin altında (ben) göremiyorum. Bu bir bug mudur?
İmzaların mesajların altında yer alması özelliğini yeni ara yüzde kapattık. Söylediğiniz gibi imza düzenleme yapılamıyordu, bu sorunu giderdik. Profil sayfasından İmza bölümünden düzenleyebilirsiniz.

Ben eski temayı geri istiyorum foruma bir süre girememiştim sunucu error veriyordu şimdi de tema değişmiş :(

motordelisi diye bi forum vardı eskiden orda kimse kalmadı tema kötü olursa burdada kimse kalmaz :(

Son düzenleme:
Ben eski temayı geri istiyorum foruma bir süre girememiştim sunucu error veriyordu şimdi de tema değişmiş :(

motordelisi diye bi forum vardı eskiden orda kimse kalmadı tema kötü olursa burdada kimse kalmaz :(
Valla dostum bende dahil olmak üzere çoğu kişi beğendi. Eski kullanışsız forumdan kurtulduk. Sadece ufak tefek düzeltmelere ihtiyacı var

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Bence çok iyi oldu. Önceden mobilde zumlaya zumlaya masaüstü sürümü kullanmak zorunda kalıyordum, mobil sürüm berbattı. Şimdi gayet iyi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar