Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Eski forumda yalnızca "Beğen" butonu vardı, yenisinde seçenekler gelmiş güzel olmuş. Bu özelliği çok kullanan biri olarak beğendim. Artık komik gelen postlara gülme emojisi koyabiliyoruz ne güzel. Bol bol tıklıyorum o butona, bozulursa karışmam, test etmiş olduk işte fena mı derim. :)
Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?
Beğen butonunun üzerinde fareyi götürünce seçenekler çıkıyor, beğenmediğiniz mesaja kırmızı kırmızı görünen kızgın surat emojisini koyabilirsiniz biz anlarız. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yapma abi sende, karşı taraf nasıl anlıyor bunu.:unsure:
Örnek olsun diye bu mesajında bağlaç olan de'yi ayırmadığın için okurken gözüm rahatsız oldu ben de duruma uygun emojiyi koydum, gayet güzel olmuş. :)

Adminlerde ricam bizim köfteci koordinatları konusunu başa tuttursalar, orada çok güzel bir liste oluştu.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu özelliği getirdiniz mi bilemiyorum ama en çok beğeni alan mesajlara göre sıralayabilme özelliğinin eklenmesi, faydalı olabilir.

Motosikleti
Beğen butonunun üzerinde fareyi götürünce seçenekler çıkıyor, beğenmediğiniz mesaja kırmızı kırmızı görünen kızgın surat emojisini koyabilirsiniz biz anlarız. :)

Örnek olsun diye bu mesajında bağlaç olan de'yi ayırmadığın için okurken gözüm rahatsız oldu ben de duruma uygun emojiyi koydum, gayet güzel olmuş. :)

Adminlerde ricam bizim köfteci koordinatları konusunu başa tuttursalar, orada çok güzel bir liste oluştu.
Bulunma Durumu Eki -da / -de / -ta / -te’nin Yazılışı

Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, işte (iş-te) çalışmak vb.

Yurtta sulh, cihanda sulh. (Atatürk)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Bulunma Durumu Eki -da / -de / -ta / -te’nin Yazılışı

Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, işte (iş-te) çalışmak vb.

Yurtta sulh, cihanda sulh. (Atatürk)
İyi de "yapma abi sende" ibaresindeki "de" bulunma durumunu ifade etmiyor ki? :) Doğrusu "yapma abi sen de" olmalıydı.

Bu "de" işini üniversite bitirmiş, master yapmış insanlar da yalnış kullanabiliyor maalesef; küçükken nasıl yerleştiyse öyle kalıyor herhalde?

Motosikleti
Yamaha XSR700
İyi de "yapma abi sende" ibaresindeki "de" bulunma durumunu ifade etmiyor ki? :) Doğrusu "yapma abi sen de" olmalıydı.

Bu "de" işini üniversite bitirmiş, master yapmış insanlar da yalnış kullanabiliyor maalesef; küçükken nasıl yerleştiyse öyle kalıyor herhalde?
Bence öğrenmek için bir çaba harcamadıkları için oluyor olabilir. O kadar da zor değil aslında bitişik yazılıp yazılmadığını anlamak.

Motosikleti

O bu mesajla ilgili değildi. "yerde" ile alakalıydı.
"Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?" bu cümle ile alakalıydı. Ben de bilmiyordum espresso kardeş yazınca bakmıştım. Yanlış arama kastı ile de alakalı değildi. Biz anlaştık kendisiyle.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
O bu mesajla ilgili değildi. "yerde" ile alakalıydı.
"Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?" bu cümle ile alakalıydı. Ben de bilmiyordum espresso kardeş yazınca bakmıştım. Yanlış arama kastı ile de alakalı değildi. Biz anlaştık kendisiyle.
Yok ben de sonraki "yapma abi sende" mesajına yönelik yazmıştım. :)

Motosikleti
Kanuni Seyhan MZ 301 - 2001
Yeni tasarım sonrası google arama sonuçlarında çıkan konulara tıklayınca aradığınız sayfa bulunamadı diyor. O konuyu forumda bulabilmek için konu başlığını harfi harfine aynı olacak şekilde forumdaki arama kısmına yazmak gerekiyor. Hatta bazen öyle bile bulamıyor.

kişisel imzaya erişiliyor fakat değişikliğe izin vermiyor, ayrıca iletilerimin altında (ben) göremiyorum. Bu bir bug mudur?

Son düzenleme:
Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
son.motosiklet.net geri gelsin
Ben hep oradan kontrol ediyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar