Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski forumda yalnızca "Beğen" butonu vardı, yenisinde seçenekler gelmiş güzel olmuş. Bu özelliği çok kullanan biri olarak beğendim. Artık komik gelen postlara gülme emojisi koyabiliyoruz ne güzel. Bol bol tıklıyorum o butona, bozulursa karışmam, test etmiş olduk işte fena mı derim.
Beğen butonunun üzerinde fareyi götürünce seçenekler çıkıyor, beğenmediğiniz mesaja kırmızı kırmızı görünen kızgın surat emojisini koyabilirsiniz biz anlarız.
Beğen butonunun üzerinde fareyi götürünce seçenekler çıkıyor, beğenmediğiniz mesaja kırmızı kırmızı görünen kızgın surat emojisini koyabilirsiniz biz anlarız.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Örnek olsun diye bu mesajında bağlaç olan de'yi ayırmadığın için okurken gözüm rahatsız oldu ben de duruma uygun emojiyi koydum, gayet güzel olmuş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adminlerde ricam bizim köfteci koordinatları konusunu başa tuttursalar, orada çok güzel bir liste oluştu.
Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, işte (iş-te) çalışmak vb.
Bulunma durumu eki getirildiği kelimeye bitişik yazılır: devede (deve-de) kulak, yolda (yol-da) kalmak, ayakta (ayak-ta) durmak, işte (iş-te) çalışmak vb.
O bu mesajla ilgili değildi. "yerde" ile alakalıydı.
"Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?" bu cümle ile alakalıydı. Ben de bilmiyordum espresso kardeş yazınca bakmıştım. Yanlış arama kastı ile de alakalı değildi. Biz anlaştık kendisiyle.
O bu mesajla ilgili değildi. "yerde" ile alakalıydı.
"Beğenmeme fonksiyonu niye yok acaba? Hiç bir yerde yok. Beğenmeme hakkına sahip değil miyiz?" bu cümle ile alakalıydı. Ben de bilmiyordum espresso kardeş yazınca bakmıştım. Yanlış arama kastı ile de alakalı değildi. Biz anlaştık kendisiyle.
Yeni tasarım sonrası google arama sonuçlarında çıkan konulara tıklayınca aradığınız sayfa bulunamadı diyor. O konuyu forumda bulabilmek için konu başlığını harfi harfine aynı olacak şekilde forumdaki arama kısmına yazmak gerekiyor. Hatta bazen öyle bile bulamıyor.