Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
değişiklik bazen iyi oluyor, tasarım biraz fazla açık renkli gibi geldi bana. monitörlerimizin daha fazla elektrik yakmasına sebep olacak, yapmayın böyle şeyler.

Motosikleti
D400
@Punctum profiline gir ; BUL var ona tıkla. kendi mesajalrını ve konularını bulabiliyorsun.

Ekran Alıntısı.JPG

Motosikleti
D400
Tamam da orada hepsi bir arada verilmiş. Ben ayrı ayrı açtığım konuları, abone olduğum konuları, vs görmek istiyorum eskisi gibi.

aboneyi bilmiyom actıgın konular ayrı ayrı goruyorsun zaten. diğerlerine bakmadım ama yoksa gelir yakında

xx.JPG

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
aboneyi bilmiyom actıgın konular ayrı ayrı goruyorsun zaten. diğerlerine bakmadım ama yoksa gelir yakında

Ekli dosyayı görüntüle 16491
Evet, "bul" seçeneği ile açtığın konuları bulabiliyormuşsun ama "bul"u bulmak zaten başlı başına mesele :)

Konular, abonelikler, yeni mesajlar, bildirimler vs yanyana ve görünür şekilde profile eklense çok iyi olacak. Bunu diyorum...

Ayrıca sadece güncelleme sonrası bilgiler ve mesajlar var. Öncesi uçmuş sanırım. Mesela Google üzerinden eski abone olduğum bir konuyu aratınca hata veriyor şöyle;

Kısaca sağ üstteki profile tıkladığımda her bilgiye ulaşabilmeliyiz diye düşünüyorum. Bu format zaten birçok forumda kullanılıyor. Bunu da zamanla düzelteceklerdir.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    44.1 KB · Görüntüleme: 78
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motosikleti
Maalesef bu özelliği kapatacağız. Resim yüklemek için farklı bir sunucu hazırlanacak o zaman aktif edeceğiz.
Merhaba,

Yeni arayüz bisiklet forumla hemen hemen aynı kodları kullanıyor gibi. Orası çok oturmuş bir platform. İncelerseniz, eksikleri buraya adapte etmek çok kolay olacaktır. Nacizane önerimdir.

Motosikleti
FORUMLAR sekmesi düzenlenmiş. Bilgilere ulaşabiliyoruz artık. Ancak farklı FORUM sekmeleri var. Buna ulaşmak için birkaç farklı yere tıklamak zorunda kalınıyor. Başa sabitlense iyi olur.

Giriş bilgilerini de ana sayfaya sabitlerseniz pek hoş olacak.

Motosikleti
yok:(
Live da bu işi yapmak hangi süper zekanın işi la

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Hayırlı olsun. Gelişmiş ve modernleşmiş gözüküyor. Türkiye'de bilgi paylaşımı açısından bu tür platformlar çok faydalı oluyor. Türkiye'nin en büyük motosiklet forumuna yakışır bir güncelleme. Haber sayfasında bir takım şeyler çalışmıyor. Yazılar, resimler iç içe girmiş durumda. Ümit ediyorum kısa zamanda düzelir. Hayırlı olsun.

Super Moderator
hayırlı olsun, 20 yılda bir değişiklik iyidir.

Motosikleti
Şu kopyalamadaki seçim işine bir el atsanız. Nereyi kopyaladığımızı anlamıyoruz ki!

Bir de fon çok parlak. Gri-siyah arası bir şey daha mantıklı değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar