Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Motosikleti
D400
Yenilik her zaman iyidir. ama begendin mi desen, eh...

çok beğendim , çok güler yüzlü bir site olmuş .
hayırlı olsun .valla içim açıldı , emeği geçenlere çok teşekkür ederim .

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Özlemiştik. Elinize sağlık.

Biraz yabancı geldi arayüz, alışırız. Konuya tıkladığımız yerde direkt son mesaja gidebilmek yok galiba (ya da keşfedemedim), like'larımız uçmuş (normaldir herhalde; yazılım tamamen değişmiş), henüz PC'den girmedim ama mobil sürüm eskisinden çok iyi duruyor; mobilde masaüstü görünümüne geçmeye gerek kalmayacak gibi.

Sonradan ekleme:
  • son.motosiklet.net adresi de çalışsa ve son yazılan mesajlar sayfasına gitse iyi olur.
  • Birden fazla mesajı seçip aynı anda cevap verme yok.
  • Cevaplarken alıntılama yap / yapma seçeneği yok.
  • 38dk önce yazdığım mesajı düzenleyebildim, süre sınırı eskisinden bayağı bir uzun.
  • son.motosiklet.net adresinin -> https://www.motosiklet.net/forum/whats-new/ adresine yönlenmesi lazım.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulan aşırı kotu olmuş ya.
ben forumu bırakacam galiba. giiti guzelim eski forum.

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Hayırlı olsun. Değişik geldi ama zamanla gözümüz alışır. Buda konulara kafasına göre 502 hatası vermez umarım. Tarayıcı değiştirmekten helak oldum eski sitede.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Hayırlı olsun. Resimler sürükle bırak ya da kopyala yapıştır ile eklenebiliyor. Gezi yazısı yazma, paylaşım gibi konularda çok rahatlatacaktır. Elinize sağlık. 10 numara olmuş.

IMG_6601.jpeg

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Hayırlı olsun. Resimler sürükle bırak ya da kopyala yapıştır ile eklenebiliyor. Gezi yazısı yazma, paylaşım gibi konularda çok rahatlatacaktır. Elinize sağlık. 10 numara olmuş.

...

Evet güzel bir şey ama çok sağlam depolama alanı ister. Eski sistemde görseller başka sitelerde depolanıyordu, şimdi forum sitesinin kendi bünyesinde depolanacaktır.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Zamanında bu işlere kıyısından köşesinden bulaşmış biri olarak, bir forumun dinamizmini korumanın, onu ayakta tutmanın, yönetmenin, işletmenin ne denli meşakkatli bir mesele olduğunu bildiğimden, son düzenlemeler ve verdikleri emekler için forum yönetimini kutluyorum.

Umarım yeni arayüz; eski kırgınlıkları, dargınlıkları, tartışmaları, hizipleri, vb. ortadan kaldırıp, hepimize çok daha keyifli bir forum ortamı sunacaktır...

Yeri gelmişken hemen ilk bakışta gördüğüm eksikleri/hataları yzayım;

1. Üye giriş menüsünün, "FORUMLAR" altına alınması iyi olmamış. Giriş sekmesinin ana sayfaya monte edilmesi çok daha iyi olur.
2. "ABONELİKLER" menüsü gitmiş. Halbuki orada önemli gördüğümüz konuları biriktirebiliyorduk. Geri gelmesini umarım.
3. "Tüm mesajlar" ve "tepkiler veya beğeniler" bölümü sanıyorum güncellemelerden dolayı sıfırlanmış. Bunlar geri gelecek mi?
4. Mesaj yazarken, silmeyi, kopyalamayı veya düzeltmeyi istediğimiz kelimeleri seçerken, koyu renkle seçim yapılamıyor.
5. Mesaj yazarken "çoklu alıntı" seçeneği eklenmesi gerekiyor. Yani alıntı yapmak istediğimiz mesajları seçeceğimiz bir kutucuk, her seferinde başa dönmemize gerek bırakmayacaktır.
6. "Açtığım konular" bölümü yok.
7. Font ve arka plan görünümü değiştirme seçenekleri eklenmeli.

Şimdilik gördüklerim. Tabii forumu kullandıkça gördüklerimizi de ekleriz.

Emeği geçenlere tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Eski forumda , daha önce mesaj yazdigimiz konularin yaninda isaretleme vardi. Bunda göremedim. Yasliliktan ben mi farketmedim yoksa o özellik artik yok mu ?

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Eski forumda , daha önce mesaj yazdigimiz konularin yaninda isaretleme vardi. Bunda göremedim. Yasliliktan ben mi farketmedim yoksa o özellik artik yok mu ?
Okan'cım, biz yaşlılar için alışması zor bir durum.
İntibak süremiz haliyle uzun olacak. :D:giggle:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar