Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkürler. Eski forum verilerinin fazla olması deneyinle veri aktarımında sorunlar yaşandı. Gecikme için kusura bakmayın. Ara yüz çalışmaları devam ediyor. Hatalar ile karşılaşırsanız lütfen bize bilgi verin. Forum için isteklerinizi de yazabilirsiniz.
Hayırlı uğurlu olsun hepimize, ilk başlarda forum kapandı artık bitti sandım hatta arkadaşımın İnstagram hesabından sizlere yazdım ve güncelleme olduğunu duyuncu içim rahatladı. Yeni arayüz elbette daha modern ama alışmıştım o eski görünüme .
Bende sık kullanılanlarda son.motosiklet.net linki kayıtlı. Açılmayınca stres oldum bi 5 sn. Sonra ana siteyi deneyince farkettim ki site yenilenmiş
Hayırlı olsun. Güzel görünüyor, buna da alışırız.
Hayırlı olsun. Hoş olmuş zamanla taşlar yerine oturacaktır. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi koyu renk modu sadece siyah değil whatsapp da ki haki yeşil ton bu site için güzel olabilir.
eski sürümde bir sıkıntı mı vardı? özellikle forumlarda çok fazla değişiklik yapıldığında insanlar bir süre sonra soğuyabiliyor. ne demişler, eğer çalışıyorsa kurcalama.