Motosiklet.net yeni arayüz hayırlı uğurlu olsun.

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Teşekkürler. Eski forum verilerinin fazla olması deneyinle veri aktarımında sorunlar yaşandı. Gecikme için kusura bakmayın. Ara yüz çalışmaları devam ediyor. Hatalar ile karşılaşırsanız lütfen bize bilgi verin. Forum için isteklerinizi de yazabilirsiniz.

Motosikleti
Ns200 15"
Hayırlı uğurlu olsun hepimize, ilk başlarda forum kapandı artık bitti sandım hatta arkadaşımın İnstagram hesabından sizlere yazdım ve güncelleme olduğunu duyuncu içim rahatladı. Yeni arayüz elbette daha modern ama alışmıştım o eski görünüme :).

Şimdilik biraz karışık gelse de yakında alışırız. Hayırlı olsun.

Bende sık kullanılanlarda son.motosiklet.net linki kayıtlı. Açılmayınca stres oldum bi 5 sn. Sonra ana siteyi deneyince farkettim ki site yenilenmiş :D
Hayırlı olsun. Güzel görünüyor, buna da alışırız. (y)

• Beğen
Tepkiler: pea
Motosikleti
Yamaha XSR700
Ben çok beğendim. Çok modern olmuş. Umarım fotoğraf paylaşma işleri kolaylaşmıştır. Diğer forumlara ctrl+v yapınca oluyordu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
eskisi gerçekten eski hissetiriyordu bu daha tatlı olmuş ama alışması zor

Bana biraz karışık ve kullanışız geldi. Alıştığımızdan mıdır ne eskisi daha kullanışlı, daha güzeldi.

Hayırlı olsun. Hoş olmuş zamanla taşlar yerine oturacaktır. Yukarıda ki arkadaşın dediği gibi koyu renk modu sadece siyah değil whatsapp da ki haki yeşil ton bu site için güzel olabilir.

Insallah bi masa üstü versiyona geçiş olur. Alışamıyorum şu mobil zimbirtiya

eski sürümde bir sıkıntı mı vardı? özellikle forumlarda çok fazla değişiklik yapıldığında insanlar bir süre sonra soğuyabiliyor. ne demişler, eğer çalışıyorsa kurcalama.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben de sevmedim,hondanın korna tuşunun yer değiştirmesi kadar gereksiz bir güncelleme olmuş,ha tabiki emek var emeğinize sağlık.💪

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Eski forum yazılımı çok eski kalmıştı, tonla açığını kapatmak falan imkansız hale gelmişti, yenilenmesi güzel olmuş.

Motosikleti
MT-09 // LTR 125
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım sürekli atmaz beni, giriş yapmış olarak kalırım. Her seferinde giriş yapmak cidden canımı sıkıyodu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar