Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki supersport motosikletler :)

tabiki enduro tartişilmaz yaşanir sen hiç denedinmi ? bak tadina öyle konuşalim

Benim olayım Adrenalindir:queen:.o yüzden SS ile Enduro-cross arasında kaldım?:)Ne yapmalıyım??:silent:.Sanırım SS ağır basıyor çünkü yolumun %90-95i asfalt üzerinde zira enkralından dağbisikleti aldım onun da 20000km yaptım ve %99 asfaltta geçti :pale:.Evet Supersport

Yaşam tarzıma en uyanı Endurolar. Umarım bir gün BMW F650 GS sahibi olurum.

ben bmw ciyim r80 rt son motorum ve ona aşığım.artık yaş 40 a geldi.son motorum 900 RR dı.race sayfasını kapattım.artık tatlı bir ses çıkaran kulağı tırmalamadan tabii:))) boynumuda ağrıtmadan rüzgarlana rüzgarlana geziyorum.

Transalp V-strom Gibi Motorlar Sürüşleri Daha Rahat Insani Yormuyor Yeri Geldimi Arazi şarlarinada Uyyuyor şehir Içi De Güzel Rahat Oluyor görüntü itibariyle bir reyzingide andırıyor enduruyuda,,,,,aslında biraz egitime tabi tutulunsa yani duba çalışmaları falan diyorum her motorla bu hareketleri yapmak kolay olmuyor işte ozaman transalp,v-strom,gs1200 gibi motorların bu konuda ne kadar sürücüye kolaylıklar kazandırdığını daha net anlarız ondan dolayı diyorum bu üç makineden şaşmamak gerek üçüde birbirinden zevkli motorlarlar inşallah birgün olursa bir reyzing makinaya da binmek isterim bakalım nasıl oluyormuş

Son düzenleme:
Benim motorum her ayara gelmeli, çünkü ben asfalttan çok toprağı kullanmayı severim
bu yüzden enduro diyorum ama SS in de sesinden vazgeçemem
birgün mutlaka SS motorum olmalı :)

Tarsımız Farkımız sokakda yatar Beat kulanırız :p:p:p Biraz size göre kücük Bişey ama Aşığım ben ona :D

cruiser diyorum... tabiki supersport lar olmazsaolmas ama cruiser insanı uçan halıdaymış gibi hissettiriyor....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar