Motosiklet.NET Üyeleri Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyor?

Hangi Tür Motosikletlerden Keyif Alıyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    1,970
Motosikleti konforlu + rahat ve + güvenli olduğu için tercih ediyorum, maxi-scooter benim için üretilmiş sanki. Birisi hızmı dedi? :silent: asla :farao:

arkadaşlar biri bana enduro motorlar hakkında bilgi veresin. yanı yakıtları nasıl. örneğin bir yamaha xtz 750 lerin yakıtları nasıl kullanan varmı. malum ülkemizde benzin fiyatları bır haylı yuksek. enduro motorları bir jawa kadar yakarlar mı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim için hiç farketmez bütün motosikletler bana hoş geliyor,iki teker olsunda ne olursa olsun bu güne kadar birçok motosiklet kullandım.Tarzı hiç farketmez,motosiklet tutkusu tarif edilemez.:cat:

Motosiklet ruhunun gerçek özgürlüğü Enduro'dur bana göre. Asfalt toprak, her yerde motosiklet kullanabilmenin zevki başkadır. Trafikte sıkıştığında kaldırıma çıkabilmenin mutluluğu, daha nasıl tarif edeyim, gerçek özgürlük.

slm mıllet motor olsun da sco dur haric hepsibne honda 11000 cc tercihim ama ol muyca icin 105 mobilete devam

asm

Çoğunluk Super Sport demiş ama o çoğunluğun içinde SS'e gönül veripte hiç SS kullanmayanların çoğumlukta olduğunu düşünüyorum. (duygusal bir seçim olabilir bu)

Bu ankete "scooter" yanıtını verdim ama birden fazla tercih yapma imkanı olsa idi

Enduro-Cross'u da seçerdim mutemelen (sonrasında SS)

Hangi motora binmek istersin demeyi ayrı,hangi motordan keyif alıyorsun demeyi ayrı değerlendirmek lazım.

benim hala bi motorumve motor ehliyetim yok :salut: ama deli gibi takipcisiyim ve en kısa surede 2sinede kavusucam insallah.tek hayalim chopper

Aslında bana en keyif veren motor tipi scooterlar daha sonra cruiserlar geliyor ama eğer R serisi bir BMW Boxer olursa işler değişir her an touring öne çıkabilir :)

criuser i seçme nedenim uzun yol ve gezileri secmemden olsa gerek super soprt almaktansa onu alırım en azından evdekilerin aklı gitmez korkudan :queen::queen::queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hiç motorsikletim olmadı, belki yakında olur ama enduro-cross motorların görünümü çok hoşuma gidiyor, böyle heybetli duruyorlar gibi.

kadını gösteren saçı, motoru gösteren exupıdır demişler:)) ss gençken güzel , enduro ilerleyen zamanda uygun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar