Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar sitesinde 9 küsur bu makine.. ve 2 yıl garantili.. sanırım 1 yıl daha garantisi var... Yalnız kafama takılıyo ÇAMUR dostum bu masraflar neyin nesi bi yazsan da anlasak yaw.. Takla mı attın, yana mı yatırdın he ne oldu?? Walla bu motoru tost servisinde kullanabilirim.. 2,000 peşin kalanıda 500 çek verelim olmaz mı ?? (para yok dostum napimm senin de işin görülsün)
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
BBRR dostum bu motorun far kısmını pek sevmedim ama olsun yaw.. Para yok napalım.. parayı hondaya gömdük bekliyoz ama Burdaki tur haberlerini okuyunca kafayı yiycem hee... Hiç olmazsa sezon bitmeden bi tur atalım dimi.. ÇAMUR YAP Bİ KIYAK KARDEŞİNE bak çekleri de kullanırsın paşalar gibi.. :bounce:
Camur motorun çok iyi dostum.Satmana gerçekten üzüldüm.Fiyat şahane,o fiyata kendi sınıfında 2000 model altı motor alırsın anca,yada 2004 twister felan.umarım ilerde daha iyilerini alırsın....