Motosiklet.net Üyeleri Acilll Satılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosiklet.net üyeleri çok acil sebeblerden dolayı motorumu satmak zorundayım... :salut:
Marka :Suzuki Gs500
Model :2004
Km : 13000
Renk :Mavi
Aksesuarlar :performance egzos(İthal),hepco becker koruma demiri,platanium bujiler ıvır zıvır mevcuttur
İrtibat :0536 824 77 68 :cat:
fiyat:6000 ytl

:bestmt:

pictures6be.jpg

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

şevket satmana üzüldüm ama alacak arkadaşa sölüyorum motor gayet temiz ahanda avatarımda gözüken motordur (gerçi tam gözükmüyoda) param olsa valla ben kaçırmazdım ne diyim alana hayırlı uğurlu olsun.. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam resim yokmu?

ustacım resim varda mail adresini ver gönderiyim
ok :cat:

foto isteyen arkadaşlar varsa mail yazsınlar ben gönderiyim ok

Motosikleti
Su Motoru
Abi ne sorup duruyorsunuz, arkadaş motoru gerçekten çok iyi bir fiayata veriyor sanırım gerçekten sıkışık durumda, para toparlayabilsem hiç düşünmeden ben alıcam. 4.000 YTL var 2.000 daha olsa hiç düşünmeyeceğim ama yok :salut: ...

camur motoru satmana gerçekten üzüldüm güzel motorun varmış almak isterdim ama bana biraz uzak bi fiyat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler camur.. bi arkadaşıma önerdim ama hazırlıklı değilmiş.. Gelişme olursa ararım

yorumlarınız ve ilginiz için çok teşekkürler ama elden ne gelir satmamız gerekiyor işte napalım hayırlısı alana da satana da :bounce:

13000 de arkadaşım baştan sölim motorda 150 yada 200 milyonluk bir masraf var ama onlarda önemli değil servis bakımlı yeni yapıldı yağı fitresi falan dı filan yani bin git motor 10 numara zaten bu fiyata gs alıyorsun sahibinden de 2000 modelleri5-5500 gibi fiyatlar bence buna fazlasıyla değer :bounce: :cat:

GS 500 için dün telefonda görüşmüştük. Forumda satılık olan diğer motor için karşılıklı anlaşmaya vardık, bu sebeple motoru görmeye gelemiyeceğim. Umarım sorunsuz ve acil olarak sende satarsın. İlgi ve alakan için teşekkürler.
Sinan

satıldımı?camur, satılmadıysa eğer 2004 model 9500 km'deçok temiz kırmızı xl200'üm var,takas düşünürmüsün?lütfen özel msj gönder anlaşırız.

Süper Moderatör (BBRR)
terör avatardaki resimdeki motor yanılmıyosam bu 6000 ii fiyat alınır :bounce:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar