Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kobayashi, katılıyorum kardeşim bende aynı şeyleri yazdım motosiklet.net tektir bölünemez tek site çok yürek sistemi ile çalışıyoruz ayrımcılık yapmak bence yanlış...
mertmertmert, hocam önceden gidip yer tutucam dersen ben de gelirim
1-önce söz verip sorumluluk yüklendiğimiz buluşmalara katılalım sonra buluşma düzenleyelimKobayashi, katılıyorum kardeşim bende aynı şeyleri yazdım motosiklet.net tektir bölünemez tek site çok yürek sistemi ile çalışıyoruz ayrımcılık yapmak bence yanlış...
2-motorcuları zatçı asyacı suzukici bayrampaşalı kadıköylü vs vs diye ayırmadan organizasyon düzenleyelim
o zaman teklifimi değiştirip ; herkes gelsin o zaman diyim; gelecekmi bu kadar bıtbıt yapanlar ????
sence?
geliriz deyip gelmeyiz hocam.uyarmı?
üyeler zamanla senin mesajlarını okumaz hale gelirler. (ben o hale geldim sayılır)
üyeler zamanla senin mesajlarını okumaz hale gelirler. (ben o hale geldim sayılır)
siteye çok giriş yapıp çok yazıyorum diyemi ?
mertcim benide üye olduğum öteki sitede pek sevmezler...gerçek dost burada inan buna...gezi dışında herşey yazılmış buraya...rumelihisarı fikri fena değil aslında... ama çocuğun şevkini kırmışsınız be site sakinleri...bu kadar kırıcı olmayın please...
mertcim üyelerin çoğu ağır abi ve abladır...duygularını ifade etmeyi sevmezler...yüzeysel takılırlar...burunlarından kıl aldırmazlar...