MOTOSİKLET.NET TOPLANDI! 15/10/05 RUMELİHİSARI resim eklendi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar tek başınızamı geliceksiniz yoksa yengelerde geliyomu ona göre yengenizide getiricem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben ve mercuryhepat ın yanında ki artılar muhtemelen yengeler olacak....
bi terslik olmaz , gelirlerse tabi..... :cat:
ama diğer arkadaşları bilmiyorum.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
- FLOOD= Arka arkaya atılan mesaj arada başka bir cevap olmadan aynı üyenin birden fazla mesaj atması
********************I**********************

mertmertmert, dostum inan gelmeyi isterdim ama h.sonu bizim taşınma olayları var , hatta onun için yarın işyerinden 12'de izin alıp ev bakmaya çıkıcam :pale:
olmazsa başka bi zaman daha büyük bi organizasyonda görüşürüz :wiinkk:
şimdiden iyi eglenceler :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert, dostum inan gelmeyi isterdim ama h.sonu bizim taşınma olayları var , hatta onun için yarın işyerinden 12'de izin alıp ev bakmaya çıkıcam
olmazsa başka bi zaman daha büyük bi organizasyonda görüşürüz
şimdiden iyi eglenceler

eywallah dostum canın saolsun , dediğin gibi inşallah bir dahaki sefere.......
:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
mertmertmert arkadasım gelemıyecegım ve sızlerle tanısamayacagım ıcın ozur dılerım ıftara davetlıyız bır aıle buyugune (AYRICADA HANIM TARAFI) bır daha ki organizasyona ınsallah sana ve dıger arkadaslara sımdıden bol bol eglenceler...... :) :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar ctesi hava fırtına dio , siz ne düşünüosunuz ?????
aşağıdaki resimde mevzuyu daha net görebilirsiniz.......
fikirlerinizi bekliorum, katılımın düşeceğini gözönüne alarak isterseniz iptal yoluna gidebiliriz...... düşüncelerinizi bekliorum........

weather0dd.jpg

şeker misiniz eriyecek misiniz çıkın gelin işte, yağmur olunca ne oluyo ki, motosiklet.net'in bi yağmurlu buluşması vardı geçen sene sonu, o ana kadarki en yoğun katılım ondaydı :)

bir de özel mesaj geldi diye e-posta uyarısı geldi, ama girdiğimde yoktu bi mesaj filan, eğer arkadaşlardan birisi cep numarasını yolladisa tekrar yollayabilir mi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
ok , programda şuan için bi deişiklik yoktur.... gelmeyenlerin sayısı artmaya başlarsa ; iptal edilecektir(önümüzdeki haftalara erteleme) . iptal kararı max. saat 14:30 da duyurulacaktır.......

bilgilerinize... :cat:

niye gelmeyenlerin sayısı artınca iptal olsun ki, iki kişi bile buluşsa buluşulur yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar; tekrar duyuruyorum ; saat 16:00 da ordayız. herkesi beklioruz....
saygılar.....................

saygılar :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ilk önce buluşmada beni yalnız bırakmayan "safrane" arkadaşıma çok teşekkür ediyorum....... çok yakında resimlerimizi foruma eklemiş oluruz...... iki kişi olmamıza rağmen bence çok güzel bi buluşmaydı..... :cat:

geleceğini söyleyip gelmeyen tüm dostlarada teşekkürler........(!) yinede heyecan kattılar.........

saygılarımızla........

arkadaşım iyi akşamlar
aslında rumeli hisarı bana yakındı fakat motoru dün aldım tam tanımıyorum ve ehliyet pazartesiden sonra geliyo o yüzden gelirim yada gelemem diye yazamadım ama emin ol gelmek isterdim bir daha ki ilk toplantıda bende mutlaka varım.4 yıl aradan sonra özlemişim motor kulanmayı zaten

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşım iyi akşamlar
aslında rumeli hisarı bana yakındı fakat motoru dün aldım tam tanımıyorum ve ehliyet pazartesiden sonra geliyo o yüzden gelirim yada gelemem diye yazamadım ama emin ol gelmek isterdim bir daha ki ilk toplantıda bende mutlaka varım.4 yıl aradan sonra özlemişim motor kulanmayı zaten

sanada iyi akşamlar hektor
keşke gelseydin demekten başka bişi diemem açıkçası....... :cherry:

heeeyyy beni unuttunuz galiba saatinde ordaydım ve ayrıca şans eseride olsa siz ayrılırken yine ordaydım resimli kanıtımda elinizde mevcut :)

sizleri yanlız bırakmak zorunda kaldım azizim ama malum S.Ö ve S.T kishileri misafirlige geldiler... S.Ö. ye motor sevgisi ashılamakla gechti zaman.....yaza dogru alıcak bitana..ahanda buraya yazıyorum :pl: :pl:
donjon personelinin ilgisi nasıldı? yeterince alakadar olmushlardır ınshallh?

Fotoğrafları skullhunter'a yollayıp foruma koymasını rica ettim. Ödevlerim çok olduğu için tek tek koyacak zamanım yok maalesef :( Kendisine buradan teşekkür ediyorum.

Cabriolet, keşke sen de biraz bekleseymişsin, malum İstanbul'da nereye kaç dakikada gideceğin belli olmuyor, belki gecikmişlerdir deyip 15dk beklesen ne güzel muhabbet edecektik :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar