motosiklet.net teşekkür ediyorum

bugün ank.da kısa yol diye dizliklerimi takmasam mı? diye düşündüm.vaz geçtim.ara sokakta ani fren,yere yattım. iyi ki takmışım ...bu da bana bir ders oldu.

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

kazaasız sürüşler.. her daim iki tekerin yere bassın :rendeer: çok duygulu yazmışsın motorcu budur ::biggrinn

bende seni tebrik ediyorum..
demekki burdan ne anlıyoruzi, insanın içinde olucak..
kasktan öteye gidemedim bi türlü:farao:
yani bana altın semer vursan yine benim:queen:
aynen bizde de var o özellik kasktan öteye gidemedik extremaya diorum alalım bişişer die zaten biz hızlı gitmiyoz ki dio :queen:
saka bi yana gercekten koruma şart tebrik ediyorum arkadaşımı.

Tebrik ederim.
Doğruyu bulmuşsunuz.
Darısı, bizden başka da bizi koruması gereken diğer araç sürücülerinin başına...
Ama tabii ki bizim kuyruğumuz hep dik olmalı derim.
Saygılar

bizde sana teşekkür ederiz sende korumanın önemini bir kez daha söyledin:cherry:
kazasız belasız sürüşler dilerim....

Bilinçli sürücü olma konusunda gösterdiğin hassasiyet sadece sana faydası olmayacak seni örnek alacak, belkide farkında olmadan yolda seni gören birinin "hmm demek motora bu şekilde binilmesi gerekiyormuş" şeklinde bilinçlenmesinede sebep olacak. Kimse koruma takmazsa yeni sürücüde takmaz ancak çevresinde görürse ilk motoruyla birlikte korumalarınıda almayıda ihmal etmez. teşekkür ediyoruz.

Gayet güzel örnek bir öykü yazmışsın. Kesinlikle bir çok arkadaşımız faydalanacak ve seni de örnek alacaklardır. Tebrik ederim.

ne güzel..umuyorum bu bilinç hızla yayılacak..
en azından alınan riskin farkına varsın bu riskleri alanlar,
hayatta hiçbirşeye değmez..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar