Motosiklet.net Izmir Tayfasinin üyelerini Taniyalim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet güreli....... ( rahmi ) abimizle tanıştık bu gün öğleden sonra birlikte çay içtik tarık kardeşim de vardı ve rahmi abimizi tanıdığımıza çok sevindik bilgisi deneyimi herşeyden önce bir abii olarak hayat tecrübesinden çok şey kazanıcaz eminim teşekkürler...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...

okan abiii nasılsın?yeni artçınla çekilen resimlerin hala yok...merak ettik doğrusu..bak yanıma murat geldi çok selamlar..görüşürüz

kenan resimler cok güzelde abi ya beni daha başka resmim yokmuydu da bunu buldun :pr: :salut:

halaoglu' Alıntı:
kenan resimler cok güzelde abi ya beni daha başka resmim yokmuydu da bunu buldun :pr: :salut:

okan abim emret sen yeter ben senin daha bir karizmatik daha bir krizanteem resmini bulurum :p ilk fırsatta değiştiricem :wiinkk:

hey benim tayfama bak be hepsi birbirinden karizma bu yaz yakacağız ege bölgesini İZMİR TAYFASININ yazı olacak bu sene yanlız unutmadan bu grubun oluşumunda en en büyük pay sahibi sukullhunter erhan site yöneticisi o siteyi kurmasa bbrr barış kardeşim ve tüm moderatör arkadaşlarım olmasa biz belki başka bir yerde yanlız motorcular olarak kalacaktık emeğin hakkını vermeliyiz SAĞOL MOTOSİKLET.NET yaşasın izmir tayfası

alın size farklı bir resim,bi nevi çirkin kral:p ,o bir doğa aşığı,o bir motosikletli kişi,o bir tayfa:cherry: o biiiiiir izmir tayfası:cat: ve karşınızda PHAETONW12

ne kadar da alçak gönüllüyüm değilmi:mrgreen:
saygılar
:rendeer:

lancelot35' Alıntı:
rahmi abimizle büyük bir zevkle tanışmak isterim.çünki benim babamda 64 yaşında ve onunda ybr si var ..ehliyet işini çözelim annemle beraber onuda gezilere getiririz.-demi rahmi abi...

Elbette kardeşim bugün Kenan ve Tarıkla tanıştım sıra sizlerede gelecek inşallah en yakın amanda tanışırız

ya ben izmirliyim karşıyıkadan ama artık istanbullu oldum nolcak şimdi bak kıskandım şimdi sizi ya:salut:

dostum üzülme yaw bahara istanbula gelmeyi düşünüyoruz oradaki tayfayla bir tanışalım istiyoruz ortak bir noktada da buluşma programı olabilir mesela çanakkalede ozaman görüşürüz tanışırız izmirle tüm bağlantın kopmadıysa eğer geldiğinde mutlaka bilgi ver organize olur buluşuruz tanışırsın herkesle :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar