- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet motosiklet.net sitemizin izmirli üyeleri olarak ilk buluşma günümüzden bu güne kadar geride tam 24 hafta bıraktık...... bir çok toplantı ve gezi organizasyonuna imza attık hep beraber... ilk buluşmamız 3 motorla gerçekleşmişti
ve karagöl gezisini gerçekleştirmiştik.. sonra bu gezi ile ilgili resimlerin de yayınlanması ile beraber '' vayy be izmir de de toplanıyolarmış gezi yapılıyormuş '' dedirttik ve bu gün 20 ye yakın motor sayısıyla toplantı ve geziler düzenliyoruz.. motosiklet siteleri içerisinde bana kalırsa en seçkin ve profesyonel sitedir MT ve bu siteye üye olmaktan ve sizlerle bir arada olup bu tutkuyu beraber yaşamaktan çok mutluyum bu site sayesinde birbirimizi tanıdık ve haberleşiyoruz.
.................MOTOSİKLET.NET İZMİR ÜYELERİ..............................
Nick : Egeknn İsim : Kenan Motoru : deer 152

Nick : APV41 İsim : Cengiz Motoru : Mondıal zat 150

Nick : Derin İsim : Özgür Motoru : Honda cbf 250

Egelim Bedri

Phaetonw12 Mustafa

Karakız Burcu

TenTen Onur
Halaoğlu Okan

Akrep Güldemet

Huray Huray

MKErdal Erdal
Öz_kan Özkan

Okram Marco

Nevzat150 Bahtiyar

Forrap Tuncer [/B]
Muharremce Muharrem
güreli Rahmi

tüm gurup üyelerinin resimlerini sayfaya zaman içerisinde yükleyeceğim :cat: :rendeer: yeni üye olacak tüm arkadaşlarımızın da isimleri bu topikte listeye eklenecektir..
Listede resmi bulunmayan arkadaşlar bana msn den resimlerini gönderirlerse onların da resimlerini ekliyeceğim
.................MOTOSİKLET.NET İZMİR ÜYELERİ..............................
Nick : Egeknn İsim : Kenan Motoru : deer 152

Nick : APV41 İsim : Cengiz Motoru : Mondıal zat 150

Nick : Derin İsim : Özgür Motoru : Honda cbf 250

Egelim Bedri

Phaetonw12 Mustafa

Karakız Burcu

TenTen Onur
Halaoğlu Okan

Akrep Güldemet

Huray Huray

MKErdal Erdal
Öz_kan Özkan

Okram Marco

Nevzat150 Bahtiyar

Forrap Tuncer [/B]
Muharremce Muharrem
güreli Rahmi

tüm gurup üyelerinin resimlerini sayfaya zaman içerisinde yükleyeceğim :cat: :rendeer: yeni üye olacak tüm arkadaşlarımızın da isimleri bu topikte listeye eklenecektir..
Listede resmi bulunmayan arkadaşlar bana msn den resimlerini gönderirlerse onların da resimlerini ekliyeceğim