Motosiklet.Net ailesine selamlar olsun

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ismim Ferhat 2 gün önce uzun zamandır hayalini kurduğum (Kawasaki Er-6n) motoruma kavuştum çok mutluyum ve Allah bu duyguyu tüm motor tutkunlarına yaşatsın.

a.s hoşgeldin,, er6n çok güzel motordur ben çok beğeniyorum,, ALLAH KAZA bela vermesin ii günlerde kullan,

Aramıza hoşgeldin arkadaşım :rendeer:

Kazasız Belasız Sürüşler inşallah :cat:

merrrhabaaa .. aramıza hoşgeldin dostum .. iyi eglenceler dilerim

Teşekkür ederim arkadaşlar Allah kimseye kaza bela göstermesin

Güle güle kullan kazasız sorunsuz sürüşler dilerim:)Tabi aramızada hoşgeldin:cherry:

Aramıza hoşgeldin... sende dip gaz gitcenmi kawasaki ile:)
Buluşmalarda da katılıcı olman dileğiyle...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldin aramızaaaaaaa:p:rendeer: kazasız belasız sürüşlerrr İnşallah Allahım göstermesin sana kaza bela

hoşgeldin kardeş,motorun hayırlı olsun allah kaze bela vermesin

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler + baya antraman yapmam lazım buluşmalarınıza katılmak için ve tabii ehliyette almam lazım sadece motoru almakla bitmiyor herşey

hiii ehliyetsiz:::miiz1::
olsun onuda halledersinn ne var en önemli kısmı haletmişin zati..
hayırlı olsun bu arada..

Hoşgeldin arkadaşım.Motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Kullandıkça motorunla ilgili düşüncelerini paylaşırsan seviniriz.

Hoşgeldin arkadaşım.Motorun hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.Kullandıkça motorunla ilgili düşüncelerini paylaşırsan seviniriz.

Teşekkür ederim

Bu cumartesi antraman yapıcam ondan sonra görüşlerimi paylaşırım tabi ama kızıltopraktan kağıthaneye gelene kadar kullandım motorun tasarımından ötürü önü biraz alcak biraz dik durup tam önüne baktığın zaman göstergeleri filan görmüyorsun sadece yol görünüyo ve 70-75 km hıza ulaştığında (70-75 şimdilik ulaştığım maksimum hız :D ) sanki altında birşey yokmuş ve havada ucuyormuşsun gibi bir his veriyo ilk olarak bu olay çok hoşuma gitti yani böyle yüksek cc'de bir motora ilk binişim gaza basmaya korkuyorum o kadar yol geldim ama nasıl geldim bir ben bir motorum birde allah biliyor :D sanırım kullandıkça motor beni bende motoru daha iyi tanıyacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar