Motosiklet.net 4. Kuruluş Yıldönümü...

kapmayiş abıcım....benım dedıgım motor mavı gs500..MAVI MAVI :queen: :queen: ...
o tororosun motoru mavı deel....:pr:

alla alla videoda başka gs 500 mu var yawww:silent: :mrgreen:

şu gizli gs 500 sahibi kimse çıksın . gerçekleri daha fazla saklayamaz:mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alla alla videoda başka gs 500 mu var yawww:silent: :mrgreen:

şu gizli gs 500 sahibi kimse çıksın . gerçekleri daha fazla saklayamaz:mrgreen:

elint abıcım vıdeoda 1dakıka 39. sanıyede sırayla dızılmıs motorlar...orda en bastan görunuor....mavı camurluklu..devamına bakarsan gene görceksın aynı motoru...yahu benım mtoorun tıpkısının aynısı heriiii

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hortlatmamın sebebiiii,
cok özledım motorumu napıyım.....

evet arkadaşlar bizleri bir arada buluşturan, degerli arkadaşlar edinmemize neden olan, gün gelip beraber üzüldügümüz gün gelip beraber güldügümüz geyiklerin kralını çevirdigimiz ve motosiklet hakkında değerli bilgiler edindiğimiz sitemiz 4 yaşında. 12/04/2003 tarihinde kurulan motosiklet.net bu gece 24:00 itibari ile 4 yaşına bastı :p

aşağıda ekledigim kliptede göreceginiz gibi bu 4 yıl oldukça güzel organizasyonlarla geçti. bundan sonrada daha iyilerinin olacağına şüphem yok.

Bu siteyi kuran ve kurulmasında emeği geçen arkadaşlara bizlere böyle bir ortam yarattıkları için çok çok teşekkür ediyorum. ayrıca bu teşekkür sadece onlara degil. tüm üyelere. sizlerle bu site bu günlere geldi yardımseverliginiz birbirinize bağlılığınız bu siteyi digerlerinden farklı yapan en büyük etken. umarım bundan sonrada hep bir arada ve motosiklet.net'te oluruz. :rendeer: :rendeer: :rendeer:

[GV]6244311982956047266[/GV]

.............edit...............
klibe manisa ve gaziantep mt resimleride eklendi.( kusura bakmayın arkadaşlar unutmuşum yeni farkettim:pale: )
videoyu indrimek için:
http://vp.video.google.com/videodow...&begin=0&len=505600&docid=8081165520146948443

banada teşkür edin...siteyi götüren önemli iç dinamiklerden biriyim..valla...:p

kımsır Admin bi parti yapsın artık...yiyek içek kuru pastaya bilem razıyım...kefenin cebi yok...:queen:

benim gibi kademeli kıdemli üyelere ödül verilsin...Şarap olmasın ama...:p:cherry:

video çok güzel gerçekten elinize sağlık:rendeer:
daha nice yıllara inşallah

motosiklet.net baska soze gerek yok nıce mutlu yıllara:bestmt:::haapppy:::tutkuy::::wish::::143::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar