Motosiklet ne zaman yurdum TVlerinde görünecek??

Dikkatimi çekti bir çok kanalda yine oto programları çoğaldı ve bunların çoğu çeşitli motor yağı, lastik vb. firmalarının sponsorluğunda yapılıyor.. Neden bu firmalar motosikletlerle ilgili bir programa sponsor olmasın? Formula 1 i senelerdir canlı yayınlayan NTV bir motogp, superbike yada uluslararası bir motosiklet yarışını banttan bile olsa yayınlamazmı?? Bence böyle programlar yapılırsa hem motosikleti bilmeyenler bilinçlenir hemde motosiklet insanların aklına daha çok girer...

Doğru söylüyosun. Ben daha önce televizyonculuk yaptım ve lise eğitimim de radyo-televizyon branşında. Ege tv'ye böyle bir teklif götürmüştüm bir zamanlar ama malum bölgesel yayın mantığı. Ama hiç yok diyemeyiz motorla ilgili programlar mesela rüzgarın kızı var.

Öncelikli olarak otomobil programlarının bir bölümünü motorlara ayırlmalarını sağlamakla başlayabiliriz ama bu işin de merkezi İstanbul. :pr:

cnn türk 2 yıl önce veriyordu moto gp'yi ama artık o da vermiyor.sanırım moto gp istanbul'a gelince ilgi artacak.1-2 yıl daha var, bekleyin.

hiç olmazsa bi kanal kenan sofuoğlu nun yarışlarını göstersin.. çoğu kimse az çok tanıdı TV sayesinde.. En azından sık sık gösterirlerse milli gururumuz sadece ödül töreninden ödül törenine hatıranmaz; herkes iyice fanatiği olur..

G

Guest

ülkemizde motosiklet talebi okadar iyi durumda değil baksanıza hala insanlarımızda ön yargı var biz motosiklet kullanıcılarıda sağolsun imajı giyim kuşam kullanım gibi durumlarda alaşağı ediyolar kazaları görüpte insanlar iyice uzaktan bakıyolar çoğumuzun aileside bu motosiklet tutkumuza kuşkuyla bakıp çogunlukla soğuk bakıyolar sonuc olarak tv lerde arz talep olayı oluyor rating olmayan hiç bişeye el atmıyolar bence biraz daha vakit var bırakın tv programını adam gibi motosiklet dergisi bile yok piyasda... :silent:

cbr halil, çok güzel söyledin.. önce bi dergi olayımızı halledelimde.. :pr: :pr: :pr:

bu ay motor katalog diye bi dergi buldum bayide, 7.50 ytl.ünlü markaların modellerini tanıtmışlar.aslında hepsi internette bulunur ama yazılı olsun elimin altında olsun derseniz alınabilir.

G

Guest

evet o kataloğu bende gördum ama sanırım fuara özel çıkarılmış bi katalog o :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar