km saatimi bozulduğu için değiştircem. Başka bi markanın km saatini sıfır olarak takacam. Sorun olurmu? Bide kayınçomun motorunu muayeneye sokacam. Kayınçom askerde. Ben sokabilirmiyim? Ruhsatta boş yer var. Değişim yok yani. Olurmu?
sizin ruhsatlardaki bilgiler olması gerektiği gibi. sorun yok.iki yapraklı ruhsatta birinde istihap haddi 01, öteki yaprakta koltuk sayısı (sür. Dahil) 2 kişi yazıyor. Bu problem teşkil edermi? Yani ruhsat değişimi için? Lastikler yeni. Frenler iyi. Aydınlatmalarda bi problem yok.
benden önceki sahibi motorun park lambalarını kırmızı yapmış.sorun olur mu?
rica ederim. lastiklerine de bi bak en az 1,5 - 2 mm kadar olsun diş derinliği. pist lastiği diye bahane üretmeyelim =) trafiğe uygunluk için bütün bunlar =)teşekürler arkadaşım. Kayınconun motorunu önümüzdeki ay randevu alıp bodrum tüv türk muayene istasyonuna sokuyorum inşallah. Çok teşekür ederim. Sağolasın. Aklıma bişey gelirse gene danışırım.
Arkayı takalı 1500 km falan oldu. Yepyeni gıcır gıcır. Ön okadar eski değil. Diş derinliği gözle bile bakılınca geçer diyor. Geçer ama hadi geçmedi diyelim 50-70 tl arası bi ön lastik. Taktırıveririm. Yeterki sıkıntı çıkmasın.rica ederim. lastiklerine de bi bak en az 1,5 - 2 mm kadar olsun diş derinliği. pist lastiği diye bahane üretmeyelim =) trafiğe uygunluk için bütün bunlar =)
---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:45 ----------
araç muayenesi(otomobil, kamyonet, ... ) ya da motosiklet muayenesi ile ilgili şehir efsaneleri hala sürmekte . gün içerisinde biriken soruları akşam cevaplayabilirim. kulaktan dolma bilgilerle gereksiz strese girmeye gerek yok. son model dahi olsa ufak bir şeyden muayeneden kalabilir. sağını solunu kontrol etmekte fayda war fakat çevrede çok sayıda komik hikayeler dolaşıyor. büyütülecek pek bişey yok aslında. iyi geceler
motor meslek lisesi mezunu olman gerekir.Motosiklet muayenesi ile alakalı bir sorum yok ama bi sorum var
-Muayene istasyonlarında çalışmak için ne mezunu olmak gerekir ne gibi özellikler aranıyor(motor meslek okuyorum)?
motor meslek lisesi mezunu olman gerekir.
makine de olabiliyor. kariyer.net te ilan war.