Şile yolundaki 650F'li resimlerin mevcut elimde, şile yoluna pist mi yaptılar ? Yeni edvençırınla da başarılar diliyorum genç![]()
Motosiklete özel istasyona gidersen geçemezsin , orada gaz verip sesini dinliyorlar yada ses ölçümü yapıyorlar , benim orj egzozu bile açık alana çıkarıp gaz açtı , otomobil muayene istasyonunda böyle birsey görmedim , fren testini bile abi şurda 20 mt sür freni kilitlede bakalım şeklinde yaptık![]()
.......Silivri-Kavaklı'daki muayene istasyonu ile Haraççı'daki de aynı sistemle çalışıyor. Hatta Kavaklı'dakine bu motor Abs'li demez isen fren kitlenmedi die seni muayeneden bırakması bile söz konusu :queen:
Şile yolunda bende bir fotosunu gördüm. Kendi elleri ile gösterdi. Edvençır yapmış sayıyorum :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Silivri-Kavaklı'daki muayene istasyonu ile Haraççı'daki de aynı sistemle çalışıyor. Hatta Kavaklı'dakine bu motor Abs'li demez isen fren kitlenmedi die seni muayeneden bırakması bile söz konusu :queen:
Arkadaslar selam.
650F'in muayenesi bitmiş, o kadar kullanmıyoruz ki, 7300 km'de muayene gelmiş durumda. Neyse konunun özüne gelelim. Alette açık egzoz mevcut, ve bunu sökmeden muayene yaptırmamız mümkün mü ? Son zamanlarda bu konu hk. fikri olan çözüm bulan, eden birileri var mıdır? Nasıl ilerleyebilirim?
https://resmim.net/f/F3wsfy.jpg
az önce muayeneden geldim,
belki motosikletin kendisinden dolayı belki genel uygulamadan dolayı 10 dakikada muayene bitti,
lastik derinlikleri, fren mesafesi gibi konulara baktılar, kuyruk da yok.
istanbulda ise sağını solunu fazla kurcalıyorlardı.
her zamanki gibi,
far ayarlarında (led far) ve arka çantadan dolayı hafif kusurlarımız var.