Motosiklet mi o da ne?

Selam dostlar,
Başlıktaki kadar olmasa da motosikletleri sadece görsel anlamda seven, tekniğinden anlamayan bir üniversite son sınıf öğrencisiyim. Bir yıl içinde ya da iki yıl içinde bir motosiklet alabilirim, hayatım boyunca hiç almayabilirim de. Ancak aranızda bulunmamın bana bir şeyler katacağına adım gibi eminim.
Herkese kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Not: Motosikletler hakkındaki sorumu ilgili forum kategorisinde sordum.
http://www.motosiklet.net/forum/viewtopic.php?p=14430#14430

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Prometheus aramıza hosgeldin :thumleft:

Eyvallah hocam hoş bulduk. Şöyle bir forumlara göz attım da bilgili insanların arasında olduğum belli. :) Zibidilikten çok güvenli sürüş ön planda tutulmuş sitenizde :)

:) Kolay olsun diye Ateş Hırsızı da diyebilirsin. Yunan Mitolojisinde bir Titan (Honda olmayan :sunny: ) bu Prometheus.

Tamam kardeş öyle olsun...
Ateş hırsızı daha güzel hemde...
Söyle bakalım kimin ateşlerini çaldın:)

Olimpus dağının tepesindeki Zeus ve diğer tanrıların ateşini çalıp, yoksul ve üşümekte olan halka götürdüm. Bunun için Zeus tarafından cezalandırıldım...

Onur da ağlar (adım Onur bu arada :queen: )

Gözlerinin pınarında
Bir bulut,
Boşandı boşanacak
Nerdeyse.
Aklımdan geçenleri
Okuyorsun su gibi.
Dünya gördü
Bizi boğazladılar...

Tutma gözyaşlarını
Onur da ağlar...
Bırak yıkansın gökyüzü,
Lacivert, yeşil, altın
Işıkları günbatının.
İşte şafaktayız gene
Çırılçıplak
Ve mavi.
İşte sanki dağ yeli
Ve işte sanki meltem...

Kimse toz konduramaz
Kesip attığımız tırnağa bile.
Sen en güzel kızısın
Bütün galaksilerin
Bense tözüyüm artık
Akkor tözüyüm
Prometheus'u yakan
Kara sevdanın...

Ne alnımızda bir ayıp
Ne koltuk altında
Saklı haçımız
Biz bu halkı sevdik
Ve bu ülkeyi.
İşte bağışlanmaz
Korkunç suçumuz...

Ahmed Arif

:) Seninki en güzeli olmuş. Millet üşeniyorum diye en kısasını arıyor sen utanmasan nüfus bilgilerimizle hitap edeceksin :)

Kim lan bu Prometheus nickli zibidi???

Ne yazıkki sitede ve formda bu kadar göze batmaktan hastalıklı bir zevk alıyorsun,küçük zaferlerden büyük başarılar elde etmiş gibi seviniyorsun Prometheus üzülüyorum senin için

Özelde de sohbetim olduğu bir dostum forumdaki yazıların birinde bana bunu demiş. :sunny: Beni bilir kendisi ama yine de forumda yanlış tanınmamak için açıklama yapayım dedim.

Öncelikle kendime bir lakap takarak (nick harici) MUHALEFETHEUS dedim. Yani çoğunuzun içinizden geçirip de yüzüme söylemediğiniz, diğer kesimin de samimi olduğumuz için dışından geçirdiği lakap.

Yunan Mitolojisi'nde Prometheus, tanrıların dağı Olimpus'ta yanan ateşi -cezasını bile bile, tanrılardan alıp yoksul ve soğuktan üşüyen halkına götürmüştü. Ya da bir Don Kişot kendinden büyük yel değirmenlerine millet deli dese de kafa tutmuştu...

Asıl meseleye gelirsek, ben Prometheus nicki zibidi yani Onur, kendine ters gelen bir şeyi hiç çekinmeden ortaya koyan biriyim. Bu ortaya koyduğum şeyler iyi olunca insanların çok hoşuna gidiyor. Yani bravo diyorum, destekliyorum, daha iyi olması için elimden geleni yapıyorum vs. Amaaa, ya bir eleştiriyse bu :sunny: Evet ben yine olduğu gibi söylüyorum ancak bu sefer tepkiler nedense(!) sert oluyor.

Sonuç itibariyle kimseyi pof poflama (poh poh veya benzerleri de olabilir) ya da rezil etme gibi düşüncelerim yok. Bunlar zaten çocukça düşünceler... Bence "yapıcı tartışma"nın kimseye zararı olmaz. Ben bu başlıktaki gibi "Motosiklet mi o da ne?" derken, etrafıma tavsiyeler veren biri olduysam bunu bu foruma borçluyum. Bilgi elde ettiğim bu forumda kimseyi kırma, incitme gibi bir düşüncem yok buna emin olun. Sizleri bilerek kırdığımı düşündürecek şeyler yaptıysam tek tek özür dilerim.

Sonuç olarak sizleri bilmem ama BEN HEPİNİZİ SEVİYORUM!!! :queen:

Saygılar ve sevgiler efendim... :sunny:

Hoca o kedi hoşlanmıyor senle kucaklaşmaktan, baksana pıhhmış. Bırak da gitsin hayvan.

goodnevil.gif

ates hırsızı kardeş
sen yine aynen devam et
seni böyle seviyoruz
:thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:

Uzun bir aradan sonra; şartların olgunlaşmış olması ve birkaç arkadaşımın da ricası üzerine tekrar aranıza döndüm. Ne yazık ki hala bir motosikletim yok (Japonlardan alabilecek param olmasına rağmen) çünkü mart sonunda asker olacağım, ancak eylülde tekrar döndüğümde bir ER6-F ile aranızda bu sefer "motorlu motorcu" olarak yazacağım.

Uzun bir aradan sonra tekrar hoşbulduk... :cat:

Vaaay promheteusum gelmiş, özlemiştik seninle o zekli süper sohbetleri, tekrar hoşgeldin aramıza. :cat:

danger0'cım "Vaaay promheteusum gelmiş" diyerekten olaydan haberin yokmuş gibi konuşma bakim :p

forrap, hoşbuldum kardeşim; geldi yine başınızın belası :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar