- Konu Yazar
Merhaba saygıdeğer MT. forum ailesi. Sizlerden biraz fikir almak istiyorum. Afyon da ikamet ediyorum burası küçük bir şehir. Burada motosiklet mağazası açmak istiyorum biliyorum ki Afyon da işler sıkıntılı olur nereden baksanız 20 25 tane büyük motor var yok ama şöylede bir şey var burada az buzda olsa yapabilirim çünkü o işi yapan bir kişi var onunda nasıl bir durumda olduğunu düşünün.. Asıl benim için İnternet üzerinden satış yapmak.
- Şimdi asıl merak ettiğim konu şu mağazayı kendim dizayn ederek ismini kendim koyarak açmak mı daha iyi olur yoksa bu işi yapan bir firmadan isim hakkı almak mı daha iyi olur ??
- Öneride bulunacaklar dan istediğim bir şey var. Müşteri yani alışveriş yapacak kişiler ne ister forum da bakıyorum da bazı mağazalardan çok şikayet geliyor neden bu kadar şikayet var ne gibi eksiklikler var ??
- Şimdiden teşekkür ederim hepinize kolay gelsin.. :bestmt:::thanks:
- Şimdi asıl merak ettiğim konu şu mağazayı kendim dizayn ederek ismini kendim koyarak açmak mı daha iyi olur yoksa bu işi yapan bir firmadan isim hakkı almak mı daha iyi olur ??
- Öneride bulunacaklar dan istediğim bir şey var. Müşteri yani alışveriş yapacak kişiler ne ister forum da bakıyorum da bazı mağazalardan çok şikayet geliyor neden bu kadar şikayet var ne gibi eksiklikler var ??
- Şimdiden teşekkür ederim hepinize kolay gelsin.. :bestmt:::thanks: