Motosiklet lastik ömrü

İyi akşamlar ben şu anda 180-55-17 arka lastik kullanıyorum metzeller m5 lastiğin ömrü bayağı azaldı seneye kesin değişmesi şart elime lastik geçti 400 km yol yapmış michelin pilot power 2CT 190-50-17 200 TL yalnız tarihine baktım 2310 yazıyor michelin in sitesinde 23 üretim haftası 10 üretim yılı sizce almak mantıklı mı olur yoksa seneye 600-700 liraya yeni tarihli bi lastik almak mı doğru olur ? yoksa bu fırsatı kaçırmamalı mıyım ?

Metzellerin yerini hayatta tutmaz...Ben kullanıyorum ve hiiiç memnun değilim...Motosikletin üzerinde 0 takılıydı.Benden önceki sahibi almış.Aşırı uzun ömürlü fakat yol tutuşu çok zayıf...Çok geç ısınıyor...Hiç tavsiye etmem.Fiyatı ne kadar uygun olursa olsun m5 veya bulabilirseniz şayet m3 gibi yumuşak hamurlu lastik alın.

Aldım lastiği fiyatı uygun diye :) beğenmezsem seneye gne m5 alırım

Aldım lastiği fiyatı uygun diye :) beğenmezsem seneye gne m5 alırım

Ya lastik pahalı m5 ve pilot power dayanıklı lastikler ama canımız daha önemli ya :) Metzeller m3 gelmiyor sanırım...Benden size tavsiye(banada tavsiye edildi dinlememiştim) arka soft ön medium Dunlop veya Metzeller m3 bulabilirseniz...Ülkemizin yolları berbat.Hele bu mevsim uçuşan tozlar tamamen kaydırıyor yolu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar