Motosiklet Kullanmayı Öğrenmek İstiyorum

EUqcGmUXsAAyPYA.jpg

Rastgele 😂
Cık cık cık...:unsure:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onu ben de bilmiyorum abla.

Bu yorumu da abilerimizin isteği olsun diye destek amaçlı yapıyorum.

#20 ulan
Haydi elden ele o zaman :) #20

Twitter hesabı paylaşmıştın o hesaptan motosiklet.net reklamı yaparsan inanırız gerçek olduguna.

o zaman konu canlanır :D
:) bana yararı ne olacak bunun peki?

böyle düşüyo mu askugasogsa kış olimpiyatları zamanı gitmiştim Erzurum'a atlama rampasını görüyodu otel, ne güzeldi he. küçüktüm ama o zamanlar snowboard yapmaya yemiyodu, Bursa'da gittim 3-5 kere..

la yok olum yaa ilahi siz de...... :d ben "kayarız mayarız" deyince hamfendi beni yanlış anlamış gibi hissettim. ben oysa ki hüsnüzan etmiştim ama kendisinde suizan oldu gibi sanki o yüzden kanıtlayıcı belge sunmak istedim :D yoksa düşürmek müşürmek ne haddimize..........
Kartepeye yağdığın da gelmezsen seni vuracağım Adem..
hocam valla yıllardır şöyle bir başka kayak merkezlerine de gidelim deyip duruyoruz ama bir türlü nasip olmuyor. hele bu sene maalesef hiç mümkün değil gibi. motor işine girdiğimden beri delik çok büyüdü :D ha sen buralara gelmek istersen ben eşlik ederim :)))

Motosikleti
Garajda yatan bir Ninja 650
Ben hala trollendiğimizi düşünüyorum ama konuyu da takipten çıkamadım bir türlü 😅

Ben hala trollendiğimizi düşünüyorum ama konuyu da takipten çıkamadım bir türlü 😅
Nasıl yani :unsure:

İlginçtir ki hala fake olduğumu düşünenler var sanırım. Köfte partisi yapıp "davet ederseniz" İstanbul'da olmak kaydıyla davetinize teşrif ederim. En azından fake olma durumunu da netleştirmiş oluruz.

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

İlginçtir ki hala fake olduğumu düşünenler var sanırım. Köfte partisi yapıp "davet ederseniz" İstanbul'da olmak kaydıyla davetinize teşrif ederim. En azından fake olma durumunu da netleştirmiş oluruz.
adabı vardır köfteci olmanın öyle motorsuz olmaz sen bi ehliyetini al motorunu al ondan sonra karar verilir bakacaaz ne kadar ciddisin

Motosikleti

Üstüne alınma, olay senden bağımsız :Dtamam senin üstünden konuşuyor olabilirz fakat şimdiye kadar çok fazla bu tarz konularla sazan.avi muhabbeti olduğu için hepimiz şüpheyle yaklaşıyoruz :ROFLMAO:

Ne yaptın yahu.
Köfte dedin bak bu iş patlar.

Motosikleti
Ne yaptın yahu.
Köfte dedin bak bu iş patlar.

Ahanda birileir ayarlama çekmeye çalışıyor

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Öyle bir şey yap MT nin kraliçesi olursun..
Tek aktif bayan üye olarak el üstünde tutulursun...
:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Motosikleti
Husqvarna Svartpilen 250
Ablamıza davetiye hazırlayalım hemen...

Hedef #20

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Ahanda birileir ayarlama çekmeye çalışıyor

Hocam yazan kadin ve konuda ogrenme olunca hic okumadim bile. Bukadar ne donuyor diye girip baktim.. Ben evliyim ve esimde burada :) arada girip konulari okuyor , bana surekli ne yaziyorsun ver diyip duruyor :))) bosanirsam bu postu SS alip hakime gosteririm. Ben istanbulda bir canli anlik bulusacak bir grubun pesindeyim. Otesi bizim yapacagimiz seyler olamaz. Zira esim OF lu :)

Motosikleti
Hocam yazan kadin ve konuda ogrenme olunca hic okumadim bile. Bukadar ne donuyor diye girip baktim.. Ben evliyim ve esimde burada :) arada girip konulari okuyor , bana surekli ne yaziyorsun ver diyip duruyor :))) bosanirsam bu postu SS alip hakime gosteririm. Ben istanbulda bir canli anlik bulusacak bir grubun pesindeyim. Otesi bizim yapacagimiz seyler olamaz. Zira esim OF lu :)

Hocam, olay çok yanlış yerlere gitti :D burda maksat muhabbet, goygoy, yoksa ben de başka işler peşinde değilim :) olay canlı buluşmaya gelince hazır açılmış post var diye yapıştırdım senin postu :)

ben taktiği verdim harun abla; kalanı sende :D

neyse

#20 sayfa olması için destek postudur.

devamke.

Az kaldı başaracağız, ha gayret bi 7 sayfa daha boş muhabbet yaparsak tamamdır.

#20sayfayadoğru

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar