Motosiklet kullanmasını bilmeyene kurs veremiyoruz.

ben Başkent sürücü kursuna gitmiştim karanfilin bir üst sokağı fiyat normaldi eğitim olayınıda seni arayıp haber vericez dediler ve aradılar da yer ve zaman söylediler 1 kere gittim baktım dandikten de olsa çinli vitesli bir motor koltuk üzerinde nylonu duruyor fakat baksan binmezsin o derece düşüp kalkmışlar yeride teee dikmeni falan geçince ismi aklımda da değil orda bi pazar yeriydi 1 kere gittim bindim evveliyattan zaten motor üstünden inmediğimiz için senin gelmene gerek bile yok dedi hoca ama eğlence olsun diye diğer yeni başlayan arkadaşları izlemiştim çok bomba bi şekilde motor kullananları gördüm o vakit :) hocayada sordum varmı kaza yapan diye bu şekilde eğitimde oda olmazmı adam 2 metrelik yükseklikten o motorla düşüp kafaya gözü kıranımı ararsın kolu budağı kıranı mı ararsın diye başladı saymaya :) ondan sonrada gitmedim zaten zira çok uzaktı git gel bana..

Hocam wallahi çok saçma bir şeyy ya adı üstünde ya sürücü kursu ne kadar saçma bir şeydir bu böyle sürmeyi bilmeyene kurs vermiyoruz oldu canımmm ne ne p.. yarıyorsunuz neden alıyorsunuz o kadar parayı ya kardeş git adamların sesini gerekirse ses kaydına yada video ya al tammmı ondan sonra git kaymakamlık valilik milli eiğitim artık hangisine gidersen git şiklayet dilekçesinde bulun olurmu öyle saçma şey ya bende aha mersinde yazıldım özellikle kurs zamanları gelmeye çalış diyorlar b yi alırken full gün gittim bi tanesi hiç kursa gelmiyordu direksondan 55 le kalmışş diyoki beni nasıl bırakırsınız
Bizim sekreterin verdiği cvp şu Kardeşim biz sizi aradık haber verdik şu şu günler arası direksiyon eğitimi var diye neden gelmediniz eğitimlere dedi bi bakdım ya adam işim vardı felan e kardeşim biz de işimizi yaptık dedi bi bakdımm fıssss o gürleyen adamdan ses yokk
Yani anlayacağınn Sana eğitim vermek zorundalar Hatta kurs sınav tarihlerini mektup ,mail,yada cep telefonundan haber vermek zorundalar bunların hepsini Bilgisayardan kayıt altına alıyorlar Milli eğitim bunları konturoll ediyor olurmu öyle saçma şeyy Git deki ya yazarsınız yada hemen şimdi giderim şikayet ederim dee ve ciddi konuşş

Syanur' Alıntı:
Arkadaşım diğer yorumları okumadım ama şöyle söyliyeyim; Kızılaydaki "oya sürücü kursu"na git, hiç uğraşma(Kızılay binasının yanındaki binada, 6~7. katta). Ben de alırken aynı şeyleri yaşadım. Bahsettiğim yer ders veriyor. Birçok yer vermiyor ancak ek olarak verebiliriz dediklerinde de fiyat epey artıyor. Söylediğim yer ders vermesine rağmen araştırdıklarım arasında nasıl oluyosa en ucuzu idi. Yani o ufak tefek yerler bildiğin bizi düdüklüyor. Adamın birisi ile yakapaça oluyorduk resmen. En azından orada adam gibi ilgilenen kişiler var, ve herşey makbuzlu, dosyalı vs..vs...
Yardımın için teşekkür ederim. Sorduğum yerde eğer fazladan 500 lira civarında bir miktar verirsen pratik ders de veririz dediler, şaşırdım kaldım.:santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar