Motosiklet Kullanmak Kilo Aldırır mı?

Uzun yol yaptığında kilo verdiriyor. Heryere motorla gidip hiç yürümezsen alırsın. Ben 2 ayda 6 kez izmir istanbul yapmıştım cbr250 ile. 6 kilo vermiştim 2 ayda.

Stres ve beslenme ile alakalıdır diye düşünüyorum.
6 Aydır motor sürüyorum, 60 kiloydum yine aynı durumdayım.
:)

DKN

chopper cruiser kullanıyosan kilo aldırır ::cheeeeer neden diye sorma fıtratında var. göbeksiz harleyci olmaz

Manda gibi yiyip, sonra da g.tü devirip yatarsan kilo alırsın.

Motora binme amacın ulaşım kolaylığı ise, bu düşüncenin temelinde zaten miskinlik var.

1.5 yılda 8 kilo filan aldım, depodan motoru alıp şirket garajına, şirket garajından depoya, spora gidiyorum iki günde bir ama işe giderken yaptığım o yürümeyi bıraktım bırakalı kilom 90 civarına sabitlendi.

Motora binme amacın ulaşım kolaylığı ise, bu düşüncenin temelinde zaten miskinlik var.

Manda gibi yiyip, gotu devirip yattim imaji nasil verdim sana anlamadim. Duzenli spor yapan birisiyim, 75'tim 1 sene sonra 80 oldum, boyum 1.85. Okul dolayisiyla fast foodu fazla kacirdim, bununla mi yoksa motorla mi alakasi var size sorayim dedim. Gotu devirip yatarsan tarzi laflar hos degil.

Mandalar otçul hayvanlardır. Onlar gibi sağlıklı besleniyor olsak zaten kilo almazdık. Örnek verirken biraz daha dikkatli olalım.

Manda gibi yiyip, gotu devirip yattim imaji nasil verdim sana anlamadim. Duzenli spor yapan birisiyim, 75'tim 1 sene sonra 80 oldum, boyum 1.85. Okul dolayisiyla fast foodu fazla kacirdim, bununla mi yoksa motorla mi alakasi var size sorayim dedim. Gotu devirip yatarsan tarzi laflar hos degil.

Spordan spora fark var ama spora rağmen aldığın kalori yaktığın kaloriden epey fazla, kendin aslında sorunun cevabını vermişsin.

Ne kadar yediğinden çok, ne yediğin önemli:) Yediğin seylerde belliki şeker ve kalori mevcut. Ekmeği tatlıyı kesmessen istediğin kadar spor yap ne kilo verebilirsin nede kas kütlesi oluşturabilirsin.

Örneiğin hamburger değilde porsiyon et yanında salata ve max 1 dilim ekmek gibi. 6 ay böyle yap farkı görürsün:cat: Ve tatlıyı ilk 2 ay tamamen kes. En zor eriyen karın bölgesindeki yağın bile eridiğini göreceksin.

Motorun konu ile hiç alakası yok!

F54

Motosiklet kilo aldırmaz
yaşlandırmaz
Genç ve dinç kalırsın vücûd direncin yüksek olur öyle ceyrandan rüzgârdan kısacası osuruktan nem kapmassın

Motor sürmek istemsiz olarak spor yapmaktir. Bence sucu baska bir seye yükle :)

"Kilo aldım" dedin, demek ki yağ depoladığının farkındasın, yoksa kimse "yav motora bindim, baklava gibi karın kaslarım oldu" diye şikâyet etmez zaten. Spor yapmana rağmen dengesiz kilo aldıysan, sen o sporu yapamamışsındır. Zahmet edip yemek hazırlamaktansa, işin kolayına kaçıp fast-food tarzı hazır menülere yönelmişsin. "g.tü devirip yatma" bu işte. La bi tavuk göğsü alıp, doğrayıp sote yapmanın neresi zor? Tencereye atıyosun kendi pişiyo zaten. Motor ne diye kilo aldırsın? Motorun şaseye mi kemiriyon?

Mandalar otçul hayvanlardır. Onlar gibi sağlıklı besleniyor olsak zaten kilo almazdık. Örnek verirken biraz daha dikkatli olalım.

Yahu, ille biyolog mu olmak lazım? Yediğiniz her bi zıkkımda kalori var. Yaktığından fazla alırsan vucüduna, kilo alırsın. İster ottan al, ister ekstra yağlı biftekten; bir farkı yok. Homini gırtlak 3-4 ay vegan takıl bakalım, n'oluyor?

Yediğimiz her bi haltı meşru görüyoruz. Yok yan yattı, yok çamura battı; ohoo, mâzeret gani... Zahmet etmiyosan, bi şeyleri farklı denemiyorsan, şikayet etmeyeceksin.

"Kilo aldım" dedin, demek ki yağ depoladığının farkındasın, yoksa kimse "yav motora bindim, baklava gibi karın kaslarım oldu" diye şikâyet etmez zaten. Spor yapmana rağmen dengesiz kilo aldıysan, sen o sporu yapamamışsındır. Zahmet edip yemek hazırlamaktansa, işin kolayına kaçıp fast-food tarzı hazır menülere yönelmişsin. "g.tü devirip yatma" bu işte. La bi tavuk göğsü alıp, doğrayıp sote yapmanın neresi zor? Tencereye atıyosun kendi pişiyo zaten. Motor ne diye kilo aldırsın? Motorun şaseye mi kemiriyon?

Yahu, ille biyolog mu olmak lazım? Yediğiniz her bi zıkkımda kalori var. Yaktığından fazla alırsan vucüduna, kilo alırsın. İster ottan al, ister ekstra yağlı biftekten; bir farkı yok. Homini gırtlak 3-4 ay vegan takıl bakalım, n'oluyor?

Yediğimiz her bi haltı meşru görüyoruz. Yok yan yattı, yok çamura battı; ohoo, mâzeret gani... Zahmet etmiyosan, bi şeyleri farklı denemiyorsan, şikayet etmeyeceksin.

Ot yerken aldığınız kalorinin fazlasını yerken yaptığınız eylemlerle harcıyorsunuzdur zaten ama yağlı biftek öyle mi azizim. Ayrıca veganlığı baştan gözden geçirmenizi tavsiye ederim zira yanlış bildiğinizden eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar