valla hocam şu an motorum yok cevapları görünce hemen ilanlara bakmaya başladım bir tane kilo almayan yok motor alıp da:mrgreen:
Manda gibi yiyip, sonra da g.tü devirip yatarsan kilo alırsın.
Motora binme amacın ulaşım kolaylığı ise, bu düşüncenin temelinde zaten miskinlik var.
Manda gibi yiyip, sonra da g.tü devirip yatarsan kilo alırsın.
Motora binme amacın ulaşım kolaylığı ise, bu düşüncenin temelinde zaten miskinlik var.
Manda gibi yiyip, gotu devirip yattim imaji nasil verdim sana anlamadim. Duzenli spor yapan birisiyim, 75'tim 1 sene sonra 80 oldum, boyum 1.85. Okul dolayisiyla fast foodu fazla kacirdim, bununla mi yoksa motorla mi alakasi var size sorayim dedim. Gotu devirip yatarsan tarzi laflar hos degil.
Manda gibi yiyip, gotu devirip yattim imaji nasil verdim sana anlamadim. Duzenli spor yapan birisiyim, 75'tim 1 sene sonra 80 oldum, boyum 1.85. Okul dolayisiyla fast foodu fazla kacirdim, bununla mi yoksa motorla mi alakasi var size sorayim dedim. Gotu devirip yatarsan tarzi laflar hos degil.
Mandalar otçul hayvanlardır. Onlar gibi sağlıklı besleniyor olsak zaten kilo almazdık. Örnek verirken biraz daha dikkatli olalım.
"Kilo aldım" dedin, demek ki yağ depoladığının farkındasın, yoksa kimse "yav motora bindim, baklava gibi karın kaslarım oldu" diye şikâyet etmez zaten. Spor yapmana rağmen dengesiz kilo aldıysan, sen o sporu yapamamışsındır. Zahmet edip yemek hazırlamaktansa, işin kolayına kaçıp fast-food tarzı hazır menülere yönelmişsin. "g.tü devirip yatma" bu işte. La bi tavuk göğsü alıp, doğrayıp sote yapmanın neresi zor? Tencereye atıyosun kendi pişiyo zaten. Motor ne diye kilo aldırsın? Motorun şaseye mi kemiriyon?
Yahu, ille biyolog mu olmak lazım? Yediğiniz her bi zıkkımda kalori var. Yaktığından fazla alırsan vucüduna, kilo alırsın. İster ottan al, ister ekstra yağlı biftekten; bir farkı yok. Homini gırtlak 3-4 ay vegan takıl bakalım, n'oluyor?
Yediğimiz her bi haltı meşru görüyoruz. Yok yan yattı, yok çamura battı; ohoo, mâzeret gani... Zahmet etmiyosan, bi şeyleri farklı denemiyorsan, şikayet etmeyeceksin.