Motosiklet kullanmadim ama kullanmayi biliyorum..

Her seyin bir sirasi var zaten annemler cok karsi motora ama dedem saolsun alicak. Kimseye alinmadim alinmamda hevesim de kirilacak gibi ucuz deil ben 3 senedir bekliyorum allahin izni ile kazasiz belasiz alirim binerim hepimiz kazasiz belasiz binelim senin memleket nere motoru alinca seni ziyaret edeyim
Yazları Balıkesir Akçay kışları İzmir Buca beklerim kardeşim :)

kendini tehlikeye atma yol çok uzun 3000 km tecrübe değildir yol uzadıkça konfor düşecek sıkılacaksın dikkatin dağılacak yorulacaksın illa gidicem dersen çok dikkatli ol allah yardım etsin.

Berkay kardeş. Sen bir ehliyetini al önce... Kaskını, montunu vs al bir... Sonra eğitimlere katıl veya öğren bir şekilde motor kullanmayı.
Sonra amerikayamı gidersin, Almanyayamı gidersin artık :pl:
2-3 tur atmak ile kullanmayı öğrenmek nasıl bir şey lem. Varmı öyle bir dünya... Elalem eğitimlere neden paralar döküyor o zaman. ?

Sen al ehliyetini, paranı hazır et... Al motorunuda... Biz sana rodaj yapmayıda anlatırız, uzun yola çıkarken alman gerekenleride....
Daha karga bokunu yemeden BİSMİLLAH bi.. :mrgreen:

Veeeeeeeeeeeeee... Başlık için ise.. :queen:
http://31.media.tumblr.com/tumblr_mcd6ortsWt1rjclyyo1_400.gif

Güldürdün :thumleft: Animasyon süper. :cherry:

kardesım yasım 16 dıyosun bır kere senın hukuken dıreksıyon basına gecmen bıle suc sayılır + yılladır forumu takıp edıyormussun o zaman sunu bılmen lazım bu forumun uyelerı ehlıyetsız kasksız adamla kolay kolay muhattap olup ılgı gostermezler bence once yasını bekle ehlıyetını al kendını guzelce egıt pısır sonra uzun yol denemesı yap. benden sana abi tavsiyesi.

bu senin becerin ve cesaretin ile alakalı.kimse benim motor sürüşüm %100 dememeli . yine de şehiriçinde ve çevresinde önce kolay rotalarda 40-50 sonra 100 ve fazlası kilometreler yaparak tecrübe kazanmak en iyisidir.

motosiklet kullanmasını belki biliyorsun ancak bedenin neler ile karşılaşacağını biliyor mu ? yüksek bir tepede havanın aniden soğuması karşılaştığın tehlikeli bir anda tekrar yola devam edebilecek soğukkanlılık, yorgunluk ve su kaybı gibi etkenler de var uzun yolda seni tehlikeye sokacak.

dunning_kruger.jpg

10 yıldır motosiklet kullanıyorum,her binişimde hafiften tedirgin olurum . Kullanmadan kullanmayı biliyorsun, ehliyet yok, uzun yol yapacaksın, Allah akıl fikir versin.

Merhaba;

Bakımı tam her çesit 4 zamanlı motorla uzun yola çıkılır. Ben durmaksızın 125 cc cg motorla 250 km gidiyordum Şimdi motorum yok fakat alacağım gidebilir miyim diye motordan süphe etme ama sen buna dayanabilir misin buda var. Boyun ağrısı bacaklarda kramp ve totoda uyuşma. Motoru mahalle arasında kullanmayla uzun yol çok farklı büyük araçların rüzgarı ve yan rüzgarlar çok etkili oluyor hevesini kırmak isteme benimde planımda karadeniz turu var Tecrüben artmadıkça ehliyetin olmadıkça ve ben bu motoru söker geri toplarım demedikçe uzun yola çıkma derim.

Hertürlü giderin var kardeşimm durma, yapıştırrr :D uzun kısa yol sana koymazz devammmm :D

Merhaba;

Bakımı tam her çesit 4 zamanlı motorla uzun yola çıkılır. Ben durmaksızın 125 cc cg motorla 250 km gidiyordum Şimdi motorum yok fakat alacağım gidebilir miyim diye motordan süphe etme ama sen buna dayanabilir misin buda var. Boyun ağrısı bacaklarda kramp ve totoda uyuşma. Motoru mahalle arasında kullanmayla uzun yol çok farklı büyük araçların rüzgarı ve yan rüzgarlar çok etkili oluyor hevesini kırmak isteme benimde planımda karadeniz turu var Tecrüben artmadıkça ehliyetin olmadıkça ve ben bu motoru söker geri toplarım demedikçe uzun yola çıkma derim.

Full korumalikli olarak hizda yuksek olmasa polis durduruyormu

Sadece fikrini desteyeklenleri cevaplaması da garip.. diğerleri baş çavuşun eşşeği çünkü, aferin kardeşim aynen bu kafayla devam et..

Full korumalikli olarak hizda yuksek olmasa polis durduruyormu

Ben polisi düşünmüyorum polis ceza yazar motoru bağlar ama sana bişey olmasından korkarım. Sen bu fikrini 1 sene tecrübeden sonra ehliyeti alıp gerçekleştirmen bence daha iyi olur.

Ben eski motorumu ilk aldığımda 1 haftalıkken ehliyet ve plakasızlıktan bağlattım o arada ötv arttı felan derken baya sıkıntı yaşadım Fakat 2007--2008 arasında Ankara da 1,5 sene bindim senin tabirinle tam korumalı hiç durduran olmadı.

kazalar kayaş tarafında önden giden kamyonun çadırı yırtılıp uçtu Allah tan ön tekeri kurtardı arka tekere dolandı ,düşmedim ama masraf açtı bide batıket carrefour girişimde emniyet şeridine geçerken kamyonun sıkıştırması sonucu ortalama bankete girdim jant çamurluk felan derken masraf açtı tabiki kamyon kayıp... Anlatılcak şey çok sen acele etme.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar