Motosiklet kullanıyorum çünkü ................?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet kullanıyorum çünkü 2 bacaklıda bulamadıgımı 2 tekerlıde buldum :p

motosiklet kullanıyorum cunku ozgurlugu seviyorum,ruzgarın bana carpmasını seviyorum....

Motosiklet Kullanıyorum çünki Hayatı YaŞAmayı Biliyorum ...
Motosikletsız Yaşamanın Tadı Cıkmaz......

motosiklet kullanıyorum çünkü;

babamdan araba istemekten bıktım artık :D

motosiklet kullanıyorum çünkü trafikten ve şehir içi otobüslerden nefret ediyorum:cherry:

kullanımı eğlencelidir. sadece eller ve kollar değil bütün vücut kullanılır motosikleti idare etmek için.
insanları yakınlaştırır, arkanıza oturan otomatikman size sarılır gibi bir pozisyon alır.

hayatı renklendirir insanların size hem imrenerek, hemde acıyarak* bakmaları hoşunuza gidebilir.
otomobille gidemediğiniz yerlere gidebilirsiniz.

tribe girer kendinizi daha seksi hissedersiniz. üstünüz başınız daha çabuk kirlenir*, daha fazla susarsınız*.
otomobil kullanmaya göre daha fazla hareket eder, spor yapmış sayılırsınız.
otomobil kullanmaya göre daha fazla hareket ettiğiniz halde yorulmazsınız. otomobilden inmeye nazaran çok daha dinamik inersiniz üzerinden, vardığınız yerde...

durduk yere romantikleşir ağlar rahatlarsınız*.

şehirler arası yollarda açıkta seyahat ettiğiniz için (otobüs yada otomobille yüz defa geçtiğiniz yerler bile olsa) çiçek - toprak gibi değişik kokular alır, bu beldeyi sadece görüntü olarak değil kokularıyla da hatırlama olanağı bulursunuz.
her yerde ister istemez insanlarla tanışırsınız
ekşi sözlükten alıntıdır...

way anasını herkesın fıkrı ve zıkrı farklı :p

almadan önce sebebim işe toplun taşıma haricinde gidip gelmemi sağlayacak bir arac olmasıydı.
Aldiktan ve kullanmaya basladıktan sonra hayatımada bazı değişiklikler oldugunu hissettim mesela onceleri işe giderken sıkılır gitmek istemez karamsar olurdum şimdi ise evden bir an once cıkmak ve motoruma atlamak istiyorum.
diğer değişiklik ise motora binmek stresimi alıyor bunuda sole farkettim bir sure arkdasın arabasıyla işe gidip geldim o zamanlar eve dondugumde her seye sinirlendiğimi kızgın oldugumu farkettim sonra anladımki motora binmek bana terapi gibi geliyor.
su anda sebepler cok trafik, zaman, toplu tasıma harici, ve en önemlisi Rahatlatıyor ruhumu.

Motoru almadan once araba alana kadar demiştim şimdi ise araba alsamda gene motor diyorum...

motosiklet kullanıyorum çünkü canımın en sıkkın olduğu anlarda bila bana ilaç gibi geliyo keyif veriyo motorumun üzerinde huzur buluyorum motosikletimle şehir içi turu yaparken ilgi çekmem hoşuma gidiyo daha ne diyeyim onunla özgürüm rüzgarı hissdiyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosiklet kullanıyorum çünkü sağlıklı yaşıyorum...=)):p

Forumdan Uzaklaştırıldı
motosiklet kullanıyorum çünki akıllı değilim :p

Motosikleti ve ona olan tutkumu tariflemek zor.....
Motosiklet bir yaşam tarzı benim için......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar