motosiklet kullanırken hız limitine uyyormusunuz

şehir içinde hız limitine uyuyormusunuz

• Kullanılan toplam oy
    84
30 ıle yolmu bıter ben 50cc ıle yokusta 30la gıdıyorum demekkı kurallara uymuyorum:mrgreen:

Uymuyorum desem yeridir. Genellikle 70-80 azıcık bir düz bulayim 140a kadar gider Antalya'daki alt geçitlerde basmayan yoktur herkez bilir.

walla hız limitine uymak isterim fakat antalyanın sürücüleri pek yavaş gidenlere tahammül edemiyor dolayısıyla ağızlarının payını vermek lazım :) onun üçün genellikle hız limitim 80-90 :S ztn max 110 km yaptından sorn yok :=)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hız limitine uylmuyor gördüm kadarıyla sonrada kaza....

bağzen uyarım bağzen uymam diye birşey yoktur. Bazen uyarım, bazen uymam olacak o...

bugüne kadar uymadım bugündende sonra uycağımı sanmıyorumm..

dip not: deli gibide gitmem:mrgreen:

Hız limitleri (motosikletler için);

Şehir içi 50 Km/s

Şehir dışı 70 Km/s

Otoyol 80 Km/s

Bana gelince hız limitlerine uyuyorum.:wiinkk::)

Evet motosikletleri arabalarla karıştırmamak lazım ehliyet sınavından hatırlarsanız azami hız düşüktür.

Ben uymuyorum kimse uymuyorki ben uyim. 80 le gidiyorum e-5'te arakadan gelen deli gibi kornaya sellöktere basıyor. Kaçla gitmek istiyor orta şeritte merak ediyorum. Zaten önümde dolu. Türkiye ayı dolu, yollar tarla gibi yayalar başka bir manyak.

Sonra biri çıkıyor trafik kurallarına uyalım diye deve gibi yazı yazıyor. Çok bilmiş ya kendileri. Öğle değil işte. trafik dersinde sana öğrettiklerini pratikte uyugula yiyorsa. İmkanın yok uyugulayamassın. He herkes uygular.. ona bişey diyemem. Ama uygulansa burdan karşıya 3 saatte geçiyoz anca heralde 15 saat sürer.

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kesinlikle uyarım.:mrgreen:

valla bende ''kız limiti'' teknolojisi mevcut.. yani genelde esim ardimda oldugu icin ve her nasilsa kendisi hiz hesaplarken en saglam takometreye bile tas cikarttigi icin her hangi bir limiti zorlamam soz konusu degil..

şehir için de uyarım ama bu köy yollarında neden se hızlı gidiyorum,virajlar gaza getiriyor beni,sonra ineklerde möööö lüyo:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar