Kocaeli İl Temsilcisi
ülem irfan amma salladın diyeceksiniz....:cherry: fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım :cherry:
Reklamları izlediniz.Ful face kask giyen full koruma giyer bende xr 1000 shoei var:bounce:
borçlar azalsın ilk işim bot ve pantolon almak. oda anca lotodan 3 - 5 bişi çıkarsa :queen:Kaskım ve eldivenlerim garajda motosikletimin yanındadır, 100 metre bile gidecek olsam bunlar olmadan motosiklete binmem. O kadar alıştım ki, eldivensiz rahat edemiyorum (kasksız zaten seleye oturmam). Şehir dışına çıkacaksam mesafeye bakmaksızın kask, eldiven, korumalı mont, motosiklet pantolonu, motosiklet çizmesi giyerim. Herkese de tavsiye ederim... Böyle mi başladım; hayır... Ama dişimden tırnağımdan arttırdım, bulduğum ilk fırsatta birer birer korumalı giysilerimi tamamladım. Güvende hissetmek güzel bir duygu...![]()
İrfan motor yokken korumaları kullanıyor muydun? :queen:ülem irfan amma salladın diyeceksiniz....:cherry: fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım :cherry:
Reklamları izlediniz.)) :queen::cherry:
borçlar azalsın ilk işim bot ve pantolon almak. oda anca lotodan 3 - 5 bişi çıkarsa :queen:
İrfan motor yokken korumaları kullanıyor muydun? :queen:
Hizliupload.comtüm silahlarım kuşanıp öyle çıkarım iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollara göre iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollardaki çukur yama ve tehlikelere karşı iyi bir sürücü değilim en doğrusu yolu paylaştığım diğer sürücülere göre iyi bir sürücü değilim vs...
bu nedenle eksiksiz top tüfek uçaksavar ne varsa giyerim...
bot , korumalı pantul , mont , kask , eldiven ,
resimde kask eldiven motürde ama genel olarak resimdeki gibiyim
Hizliupload.com
şu televizyonu az bana doğru çevir iyi göremiyom :cherry::queen:
Bende....:queen::queen::queen:
şile ağva tarafında bir kamp alanı tüm imkanlar var , her çadır için TV sıcak su oda kahvaltı veriyorlar
bir gün hepberaber gider çadır açar yanyana seyrederiz TV yi Karadeniz'e karşı :rendeer:
Valla güzel poz olmus begendim.:cat:
+1 de benden kendine dikkat eden kendini koruyan insanı her motorcu severNe karizmatik tir full kiyafet dolanmak![]()
Apaci kardesler motorunuza abidik gubidik seyler alacaginiza kendinize adam akilli kiyafet alsaniz deli karizmaniz olucak ama farkinda degilsiniz![]()
Altimda 50 cc. Scooter. Koca gs ler selam vermeden gecmiyorlar vay arkadas Nasrettin hoca gelmiyor degil aklima ama neyse![]()
Vel hasil kelam giyinmek guzeldir .