Motosiklet kullanırken hangi koruma ekipmanlarını kullanıyorsunuz ?

Motosiklet kullanırken hangi koruma ekipmanlarını kullanıyorsunuz ?

• Kullanılan toplam oy
    390
Kocaeli İl Temsilcisi
ülem irfan amma salladın diyeceksiniz....:cherry: fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım :cherry:

Ful face kask giyen full koruma giyer bende xr 1000 shoei var:bounce:
Reklamları izlediniz. :))) :queen::cherry:
Kaskım ve eldivenlerim garajda motosikletimin yanındadır, 100 metre bile gidecek olsam bunlar olmadan motosiklete binmem. O kadar alıştım ki, eldivensiz rahat edemiyorum (kasksız zaten seleye oturmam). Şehir dışına çıkacaksam mesafeye bakmaksızın kask, eldiven, korumalı mont, motosiklet pantolonu, motosiklet çizmesi giyerim. Herkese de tavsiye ederim... Böyle mi başladım; hayır... Ama dişimden tırnağımdan arttırdım, bulduğum ilk fırsatta birer birer korumalı giysilerimi tamamladım. Güvende hissetmek güzel bir duygu... :)
borçlar azalsın ilk işim bot ve pantolon almak. oda anca lotodan 3 - 5 bişi çıkarsa :queen:
ülem irfan amma salladın diyeceksiniz....:cherry: fakat koruma kıyafetlerimi aldıktan 6 ay sonra motosikletimi aldım :cherry:
İrfan motor yokken korumaları kullanıyor muydun? :queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamları izlediniz. :))) :queen::cherry:

borçlar azalsın ilk işim bot ve pantolon almak. oda anca lotodan 3 - 5 bişi çıkarsa :queen:
İrfan motor yokken korumaları kullanıyor muydun? :queen:

:queen:hepsinin ambalajını açtığım gün motoruda almıştım :cherry:

tüm silahlarım kuşanıp öyle çıkarım iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollara göre iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollardaki çukur yama ve tehlikelere karşı iyi bir sürücü değilim en doğrusu yolu paylaştığım diğer sürücülere göre iyi bir sürücü değilim vs...

bu nedenle eksiksiz top tüfek uçaksavar ne varsa giyerim...

bot , korumalı pantul , mont , kask , eldiven ,

resimde kask eldiven motürde ama genel olarak resimdeki gibiyim :)

Hizliupload.com

Kocaeli İl Temsilcisi
tüm silahlarım kuşanıp öyle çıkarım iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollara göre iyi bir sürücü değilim yada sürdüğüm yollardaki çukur yama ve tehlikelere karşı iyi bir sürücü değilim en doğrusu yolu paylaştığım diğer sürücülere göre iyi bir sürücü değilim vs...

bu nedenle eksiksiz top tüfek uçaksavar ne varsa giyerim...

bot , korumalı pantul , mont , kask , eldiven ,

resimde kask eldiven motürde ama genel olarak resimdeki gibiyim :)

Hizliupload.com

şu televizyonu az bana doğru çevir iyi göremiyom :cherry::queen:

Kocaeli İl Temsilcisi
şile ağva tarafında bir kamp alanı tüm imkanlar var , her çadır için TV sıcak su oda kahvaltı veriyorlar :p

bir gün hepberaber gider çadır açar yanyana seyrederiz TV yi Karadeniz'e karşı :rendeer:

inşallah diyorum başka ne diyeyim o gün gelir inşallah ..:salut:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
05920663386972306152.jpg
Valla güzel poz olmus begendim.:cat::)

eldıven + kask + maske + dızlık + dırseklık .... hava şartlarına ve gideceğim yolun mesafesıne gore kullanım değişiyor :)

Kask + Maske + Motor montu + Motor pantolonu + Motor botu + Bellik + Eldiven

Elde ne varsa üşenmeden her seferinde giyerim (kask,mont,eldiven,dizlik) hatta sadece sahile inerken bile giyiyorum altı üstü 500mt uzaklıkta ama benim ne yapcağım kestirilmez sahile inerim ordan birini bulur gazlarız falan cesedimiz yakışıklı olsun :queen:

(Kask+Mont+Eldiven+bot+dizlik) Dizlik ve Bot konusunu kısa sürüşlerde malesef çok sürücü gözardı eder. Diz kapağı ve ayak bileği çok hassas noktalar. Düşük hızda kaza yapan arkadaşların en çok hasar aldıkları bölgeler. Hele diz kapağı çok kolay 2-3 parçaya ayrılır. Tedavisi ise çok zordur çünkü zor platin tutuyor. Sürekli giyip çıkarttığınızda dizlik alışkanlık yapıyor zaten, takmadığınız zaman çıplak hissediyorsunuz. Dizliklerin ikinci görevide rüzgardan diz kapaklarını korur.

kış geldiğinden birkaç ekipman ilave ettim. Kalın yazdıklarım ek olarak kış modu :D
şuan; Kask, mont, eldiven, dizlik, pantalon, bot, bellik, boyunluk kullanıyorum.

kask ve mont kullanıyorum eldvende kullanıyorum ama korumalı değil normal bildiğiniz der eldiven. nasipse yeni motorumla birlikte bir dizlik ve eldiven de almayı düşünüyorum

Ne karizmatik tir full kiyafet dolanmak :)
Apaci kardesler motorunuza abidik gubidik seyler alacaginiza kendinize adam akilli kiyafet alsaniz deli karizmaniz olucak ama farkinda degilsiniz :)
Altimda 50 cc. Scooter. Koca gs ler selam vermeden gecmiyorlar vay arkadas Nasrettin hoca gelmiyor degil aklima ama neyse :)
Vel hasil kelam giyinmek guzeldir .

Ne karizmatik tir full kiyafet dolanmak :)
Apaci kardesler motorunuza abidik gubidik seyler alacaginiza kendinize adam akilli kiyafet alsaniz deli karizmaniz olucak ama farkinda degilsiniz :)
Altimda 50 cc. Scooter. Koca gs ler selam vermeden gecmiyorlar vay arkadas Nasrettin hoca gelmiyor degil aklima ama neyse :)
Vel hasil kelam giyinmek guzeldir .
+1 de benden kendine dikkat eden kendini koruyan insanı her motorcu sever :)
dediğin gibi bende full gezerım hatta iş yerımdeki arkadaşlar bana takılırlar . biri görkem hayırdır astranot gibisin ay a mı çıkıyorsun diyor diğer arkadaşımda hergün hayalet sürücü naber diye selamlasır ... :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar