Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende 1 kez korna çalarım kısa bi şekilde yada bazan iki kez bi de müsaitsem sağ elim gazda olduğundan sol elimi hafif kaldırırım otobüs kaptanları gibi. Bilmem oldu mu?
kollarımı acar üstüne sürerim böylece carpısmadan sonraki anda birbirimize sarılmıs bir şekilde yerde buluruz kendimizi.. Daha bir samimi oluyor
Yahu dostum en güzeli tek dıt ve basımı eğerim diğer motorcu arkadasıma eger onun da bana selam vermeye niyetli olduğunu sezersem.. Aksi şık olmuyor ben adama tam selam vereceğim bakıyorum adam donunda sallamıs seni sen caldıgın korna eğdiğin kafanla kalıyorsun.. Yani g.t gibi kalıyorsun sonra bir utanma hissi trafikte
bu korna ve selamlasma konusunda en basarili topluluk mini suruculeri biz biraz sinifta kaldik . Cok selam veripte geri alamadigim oldu Ama esimle dolasirken arabalarin arka koltuklarindaki cocuklar bize hep selam veriyor isiklarda
Uzun yolda karsidan motorcu grubu geliyosa mutlaka selektor yaparim cevap verip vermemek onlara kalmis, hic karsiliksiz birakip selamimi havada birakan da olmadi
etraftaki el sallayan insanlara orta parmak selamı yaparım, başka motorculara 2 parmak ile asker selamı, korna, sellektör vs. ama çoğu zaman dikkat etmem, görmem yada geç olmuş olur.