elbette dinlersiniz. google amcaya radyonun ismini yazın yeter :rendeer:
Saat 10:00'dan sonrasını dinleyebilirim ancak oda bi aksilik çıkmaz ise:cat:
Topk düzeltilsin dedim bende Sencer Abi ama kimse sallamadır:
Ben sol elimi kaldırarak ve başımı hafifçe öne eğerek selam veririm senelerdir.Şimdi birileri öyle arzu ediyor diye niye selam şeklimi değiştireyimki.Trip bunlar özentiden başka bir şey değil:farao:
radyonun adı ne?
özelden yazdım özel eşaşına bakarsan sevinirim :wiinkk:
Sallamadigimizdan degil,duzeltme imkanimiz olmadigindan dersem inandirici olurmu?![]()
gördüm cevap yazdım... radyomoto da yız :rendeer:
ben oyumu iki el havada kaskı çıkarıp sallamaktan yana kullanıyorumher iki ayakta yana doğru açık bu arada ... bir ara eğer başarabilirsem resmini çekip yükleyecem :cherry:
Ben sol elimi kaldırarak ve başımı hafifçe öne eğerek selam veririm senelerdir.Şimdi birileri öyle arzu ediyor diye niye selam şeklimi değiştireyimki.Trip bunlar özentiden başka bir şey değil:farao:
Aynen arkadaşım bende kafa ile selam veriyorum ve herkezde anlıyor kısa bi korna çalıyorum kafa aşağı yukarı olay bitmiştir herkezde anlıyor ama yok ayak aç yok kol aç yok parmak aç kimse anlamaz adım gibi eminim anlamaz.. en iyisi kafa selamı.. bırakın avrupaya özenmeyi onlar bize özensin:mrgreen::wiinkk:
Zaten amaç ortak bir selam şekli..Özendiğimizden değil !Bir alışveriş merkezinde kafa ile selam verirsen senin motosiklet kullanıcısı olduğunu nasıl anlayacaklar :silent:
alışveriş merkezinde yürürken korna çalamayız diye diyorsan yine kafa ile selam verir ağzımızla bip bip yaparız :mrgreen::mrgreen::wiinkk: