Motosiklet Kullanıcıları Selam Verme Şeklini Seçiyor.

Aşagıdaki selam şekillerinden hangisini tercih edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    260
  • Anket kapatılmış .

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Selam vermem, vereni de sevmem diye bir şık eklememiz mümkün mü :p

Dogrusu anketi açarken boyle bir seçenegi dusunmedim desem yalan olur.
Fakat bu anketin amaci,dusuncelerinizi ogrenmek degil, bir seçim yapmak.

Biz selamin nasil verilmesi gerektigini detaylica tartistik.
Katkida bulunan bir çok arkadasimiz oldu.

Vardigimiz nokta, sol el disinda herhangi bir selam seklini kullanamayacagimiz gerçegidir.
Bunun sebeplerini yukarida linkini verdigim topicte detaylica açikladik.

Genelin içine sinen bir sonuca varmak en buyuk dilegimdir.
Bu nedenle anket goruslerinize açiktir.
Yani bir dayatma gibi algilanmasin lutfen.
Fakat goruslerinizi ve onerilerinizi yukarida belirttigim sartlar dahilinde yaparsaniz, bosuna vakit kaybetmemis oluruz.

Yani bir oneri yapacaksaniz, sol elimizi yukarida fotograflarla gosterdigimiz sekillerden daha uzun sure gidondan çekmeyecegimiz sekilde olsun.

Ben bugun ozellikle olçtum.
Karsimdan gelen motosikletin benim selamimi alglayacak mesafeye gelip, selamimi vermem ve elimi tekrar gidona koymam arasinda geçen zaman 2 saniyeden az.
Bunu goz onunde bulundurarak oneri yapmanizi bilhassa rica ederim.:cat:

she

Sadece sağ far yanık olcak (resimdeki gibi) değilmi?:)
Peki motosikletimizde tek far varsa neyapacağız, yada ikiside beraber yanıyorsa?

Şaka şaka:queen:

2. seçenek daha sempatik geldi

ancak selam şekline karar verdikten sonra yıllardır selam veripte alamadığım kişilere nasıl bir tepki vermeliyim anketi isterim.

a) el açık parmaklar bitişik mi çakmalı
b) el kapalı parmaklar sıkılmış şekilde mi çakmalı
c) yoksa ayak tabanı ile nereye çakmalı

bu konununda netleşmesini rica ederim.

Eğer illada elle verilecekse 2 daha güzel duruyor.. ayrıca ben kısa bir korna ve kafamla selam veriyorum ( kafa aşağı yukarı ) japon selamı hesabı :):mrgreen:

Anket surelidir arkadaslar.
Bu mesaj bir hafta sonra kendini imha edecektir.
Senin gorevin coo tabi kabul edersen,
bu seçeneklerden birine oy kullanmaktir.
Alpim Tunayim için balyoz seçenegini hazirlamaktayim.:cherry:

vatana millete hayırlı olsun oyumuz :p

Sayın dj kuyucadısı şu selam konusunu radyoda gündeme getirmeni rica ediyorum..Hatta cadı süpürgesiyle bu selamı kullan :p

Sadece sağ far yanık olcak (resimdeki gibi) değilmi?:)
Peki motosikletimizde tek far varsa neyapacağız, yada ikiside beraber yanıyorsa?

Şaka şaka:queen:

Yukarıdaki balyoz seçeneği soldaki far yanınca aktif hale geliyor..:mrgreen:

Ne kırmızı, yeşil, sarı renkleri, ne de bu işaret terör örgütüne aittir. Bütün insanlığa ait olan kavramları kötü amaçlarla kullanıyorlarsa bu onların sorunu. Bizim değil. Biz ne onlardan, ne de halkın tepkisinden çekinmediğimizi göstermeliyiz.

O yüzden 1. şık diyorum.

Mersin İl Temsilcisi
BEN "KORKTUM" demedim. sadece "o hareketi kullanırsam adım LEKELENİR dedim.

Arkadaşlar hala bunlar değil şöyle olsun böyle olsun diye yazanlar var..Biz bunları sayfalarca tartıştık..

Lütfen burada sadece ikisi arasında tercihinizi belirtin..Diğer seçenekler arasından tartışarak bu ikisi öne çıkmıştı zaten..

Anketle ilgili olarak elbette uluslararası motosiklet selamı olan 1. sini destekliyorum ben..

Sayın dj kuyucadısı şu selam konusunu radyoda gündeme getirmeni rica ediyorum..Hatta cadı süpürgesiyle bu selamı kullan :p

aklımımı okuyosun :cherry: bu akşamki yayında motosiklet srücülerinin selamını tartışalım o vakit. bakalım neler çıkıcak ortaya :wiinkk: hatta bide anket ekliye bilirsem oylamayıda görürüz :cat:

aklımımı okuyosun :cherry: bu akşamki yayında motosiklet srücülerinin selamını tartışalım o vakit. bakalım neler çıkıcak ortaya :wiinkk: hatta bide anket ekliye bilirsem oylamayıda görürüz :cat:

Sen bu işin üstesinden gelirsin...:)Sosyal sorumluluk projelerinde söz sahibi sayılırsın..:rendeer:

Ben sol elimi kaldırarak ve başımı hafifçe öne eğerek selam veririm senelerdir.Şimdi birileri öyle arzu ediyor diye niye selam şeklimi değiştireyimki.Trip bunlar özentiden başka bir şey değil:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar