motosiklet klüplerini nasıl bulabiliriz yada nasıl üye olabiliriz?

grup halinde gezmek için etkinliklere katılmak için sanırım klüplere üye olmak gerekiyor.

nereden bu klüplere ulaşabiliriz.
yada nasıl üye olabiliriz.

VALLA ARKADAŞIN SORUSU BENDE SORUYOM YARDIMCI OLACAKLAR VARMI MEVKİ İSTANBUL/ÇEKMEKÖY:silent:

Burda okumustum sanirim bir abimiz yazmisti ayni konu hakkinda:
"Bu soruyu soruyorsaniz bi motor klubune katilmaniz icin henuz cok erken." dusunmek lazim...

erken olmasının nedeni yol tecrübesi, motor tecrübesi, karakter yetersizliği mi? nedir yani tam olarak bu konuda bir bilgin var mı? bu gün belgrad ormanında bir klüp gezisi vardı. adamlar daha fermuar düzenini tutturamadan yol alıyorlardı :) ne gerekir o zaman bu klüplere üye olmak için sorum :)

Bence fermuar duzenini tutturamayan bir grup icinde yer almak istemezsiniz diye dusunuyorum sonucta size tehlike arz ederler.
Dedigim gibi bi buyugumun sozuydu benim sahsi dusuncem bu gruplarin duzgun bir halde olmasi icin otorite ve hiyerarsi sart ben de ona hic gelemem... Zamanla arkadas grubu yaratip onlarla dolasmasi daha zevkli olur diye dusunuyorum. Tekeriniz duz bassin :)

Bence fermuar duzenini tutturamayan bir grup icinde yer almak istemezsiniz diye dusunuyorum sonucta size tehlike arz ederler.
Dedigim gibi bi buyugumun sozuydu benim sahsi dusuncem bu gruplarin duzgun bir halde olmasi icin otorite ve hiyerarsi sart ben de ona hic gelemem... Zamanla arkadas grubu yaratip onlarla dolasmasi daha zevkli olur diye dusunuyorum. Tekeriniz duz bassin :)

tabii ki istemem :) sadece bu gruplar ne yapar, nasıl insanlar barındırıyorlar bünyelerinde bunları merak edip incellemek yada o ortamda bir kez olsun girip görmek isterdim.

Siz onlari bulamazsiniz. Eger uslu bir motorcu ve bir halleyiniz varsa onlar sizi bulurlar..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
grup halinde gezmek için etkinliklere katılmak için sanırım klüplere üye olmak gerekiyor.

nereden bu klüplere ulaşabiliriz.
yada nasıl üye olabiliriz.
boşver grubu kulubu felan. bul 2 tane arkadaş gez onlarla. kuluple gezmek sıkıntılı , riskli , asker gibi yok fermuar düzeni yok o onu geçmeyecek , vs vs. bana ters hacı kulup işi tavsiye etmiyorum .

Motosikleti
Rsv4+D250
10000 km yada 2 yıl motor tecrübesi falan olması lazım internette sitelerine girip forum dolduruyorsun birde motorun 350 cc üstü olması lazım

yüksek cc le ne alakasý var bi açýklarmýsýn ?

Merhaba

sahit oldugum bir durumdur. Bir arkadasim uzun yillar surer,motoru degistirdi ,motoru degistirince klube davet edildi.

o da hayirdir cc yukseltince mi adam olduk dedi.

burda kucuk cc leri kabul etmezler genelde en dusuk sinir 250 dir

hiciv edeyim dedim.

eek

Gezerken gördüğün kulübe facebook veya kendi sitesi üzerinden ulaşabilirsin. Üye alım şekli değişir, büyük kulüplere merhaba ben geldim diyerek üye olamazsınız :) Yüksek cc biraz daha saygı görüyor doğru, ama Turk Chopper gibi büyük kulüpler kalkıp da yüksek cc diye kimseye hadi gel demez, ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum :) Onlarca motor Viyana gezisi yapıyor adamlar kurallarına ve işleyişlerine saygı duymak lazım.

Balıkesir motosiklet kulübünde cc ve tarz ayrımı yoktur. Ancak üyelik için bazı şartları vardır. Öncelikle yönetimdekilerle tanışmak gibi ;)

125cc ile kanuni motosikletimle bir gruptayim izmirdeki tmb nin festivalini duzenleyen kisilerden bizim baskan da var
uyelik islemi hemen yapilmiyor belli bir deneme suresi var eger gruba alisirsan sorun yok uye olursun ama baktin kafa dengi degil munasip bir cevap verirsin uye olmadan ayrilmis olursun

Son iki gündür açılan konulara göre herkes grup sürüsü istiyo belki yaz bitmeden motosiklet.net oyle bi etkinlik yapar grup surusu güzel havalı gibide riskli acemiside var ustasıda gaza getirmeye calısanıda gaza gelenide var cok dikkat edilmeli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar