motosiklet klüplerini nasıl bulabiliriz yada nasıl üye olabiliriz?

Adamlar bi gazlıyo 160 180 200 uzuyo öyle, 150'lik motorunla onlara ne kadar uyum sağlayabilirsin.

ORDA HAKLISIN AMA ENDUROCU TAYFA BİRAZ %70'İ BİRAZ TEDİRGİN OLDUGU İÇİN GAZLAMIYORLAR ÇOGU GRUPLAR Bİ HIZ BELİRLİYORLAR 100-120 ARASINDA GİDİP GELİYORLAR ZATEN BENDE YÜKSEK CC MOTOR OLSA GRUPLA NAPACAM ÖLÜME GAZ AÇARIM :D

arkadaşların dedigi dogrudur hiç tarzım olmamasına ragmen uygun fiyatlı buldugum için alıp satarım mantığıyla 3 ay bır harley sportster 883 kullandım her ışıkta arkamdan yaklaşan 40 derece sıcakta bile deri yelekle dolaşan tiplerin kurdugu tek cümle KULÜPLÜMÜSÜN oldu nasıl bir dilleri varsa bir kulübe dahilmisin anlamına geliyormus hepsine hade len demekten bıkmıstım.

sen kulübü boşver hocam dost edin insan edin seni cc ile üzerindeki ekipmanın kalitesi ile değerlendirip sana ona göre muamele yapacak adamlara gerek yok( her kulüp üyesi için değil sözlerim ) allaha şükür benim motosiklet kullanan dostlarım var burada sık sık görüştüğümüz hepsi pırlanta insanlar. sanada böyle insanlar daha iyi olur bence

Ne kulübü müdür!! aklına eseni yapmak varken ortama ayak uydurmak niye ?

.

Ben bir enduro kulüp üyesiyim.Enduro kullananlar ve büyük chopper kullananlar diğer motor türlerine göre yaş itibari ile daha büyüklerdir.Genç sürücüler geneillikle gazlamak,en önde gitmek özgürce sürmek ister!Fakat bir gruba dahil olmak beraber kamp yapmak akşam ateşin etrafında toplanmak,sürüşlerde birbirini kollamak,100 km öndeki arkadaşını hiç sollamadan takip etmek sabır ve dinginlik işidir.Bir gruba dahil olursan gezilerde daha düzenli,güçlü plamlı olursun ve sosyal hayatta bu gruptan her konuda yardım görürsün,haftalık toplantılardaki gırgırı şamatayı katılarlar bilir.Fakat her grup ta en zayıf halkası kadar güçlüdür.Sizi hazır değilseniz sürüşünüz yeterli değilse aranıza almayabilirler(Bizim grup toplu eğitimlerde düzenleyip almıştır.)

Son düzenleme:
Manavgat festivalinde de gördüğüm kadarıyla klüpleşmek artık hatsafhaya ulaşmış.tabi ki kötü anlamda söylemiyorum örgütlenek bir yerde iyi bir sey. yalnız alanına şerit çeken klüpler bile vardı. özgürce gezeceksen sende üye olma derim. en iyisi bir kaç arkadala seyahat

her kulup cc ayrımı yapmaz arkadaşlar bende kulüp yöneticisi ve kurucusuyum....bizde öncelik kişilerin tanışmaya gelmesi,ardından kişilik ve sürüş özellikleridir...kısacası cc değil,insan ayırıyoruz........bizim temelimiz budur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar