Tavsiye vermek isterim fakat ne kadar uyar bilmem.25 yıldır, 63-67 arasındayım, yirmi yılı ise 64-66 diyebilirim. Dolayısıyla bünye meselesi demek bir ölçüde doğrudur.
Yemek mi; bir öğünde mesela on yumurta ve yanında sosis peynir v.s. tayın gibi ekmeklerden üç dört tane, veya onbeş lahmacun yiyebiliyorum.Bi kez yirmi tanesi için iddiaya girecek olduk, arkadaşların maçasi yemedi tabii

Kahvaltı etmeden akşama kadar pek açıkmıyorum aynı zamanda. Çok bile yesem mide beş altı saatte temiz ! Pek su ve çorba içmeme gibi bi sıkıntım var bunun mideyi tutacağından ne olur diyerek.Yemek ayirmasam da genelde et ve protein agirlikli beslenirim sebzeyle aram pek iyi değil. İki öğün yemek yerim, hareketli ve stresli bir insanım, çok az uyurum belki etkisi vardır bilmiyorum, bir saatlik uykusuzluğun 10 km koşmada yakılan kaloriyi yaktığını okumuştum biyerde..Vücut ağırlıgiyla düzensiz calışmayı saymazsak spor yapmiyorum, amatör sprinter eskisi gibi bir insanım.
Gözlemlerime ve çevreden duyduklarıma gore; Şekeri azalt çaydaki dahil, beş dilim ekmek yiyorsan iki dilime indir, az olmak üzere mutlaka kahvaltı yap çünkü vucut çalışmadığında depolama yapıyormuş aksine, yani öğün atlamak iyi değil yiyerek metabolizmayı harekete geçirerek zayıflamak lazım. Yagdan uzak dur, sebze zayiflatir diye dúsunuyorum.Kahve de kesinlikle tok tutuyor diyorlar böylece az yemek yersin. Tatli yiyorsan birak hergun hergun cidden aliskanlik yapiyor.Abur cubur ve kuruyemiş yeme. Birayı teke indir

Haftada beş gun yarim saatlik tempolu yuruyuş de etki edecektir.Ve iş olur özel hayat olur biraz stres yarat kendine, numaradan tabii..
Motosiklet demişken bırak kilo aldırmayı zayıflatıyor bile bence..