- Konu Yazar
Geçmiş olsun.
Aynı şekilde yakın bir arkadaşın da kaza yaptığında aynı hissiyat söz konusu olmakta.. Eğer kaza ölümlü ise, bu doz %300 daha fazla artıyor... Mantık bırakmanı söylerken, kalp vazgeçmemek için direniyor, beyin de kalbi destekliyor. Ama bi miktar yusufcuk 'da söz konusu olmuyor değil..
İşin özü, ölümlü dünya, kaza ve kadere inanıyorsan, ecele de inanıyorsundur...
Evet oran olarak ciddi bir riske sahip motosiklet,ama öldürmeyen Allah'da öldürmüyor.. Kafasına saksı düşüp ölen, veya kaldırımdan ayağı kayıp düşerek ölen insanlar oluyor, kabul ediyorum oran olarak düşük ama, kimin nasıl öleceğini bir tek Allah bilir..
Diyanet İşleri açıklaması gibi oldu biraz![]()
Teşekkürler
Haklısınız, ölümün nereden geleceği belli olmuyor. Çevremde motosiklet kullanıcısı arkadaşlar benim kaza geçirmemden sonra bıraktık dahada binmem diyorlar. Onlar kazayı geçirmeden bıraktıklarını düşünüp benimde devam ettiğimi düşününce insan garip oluyor, yanlış mı yaparım devam etsem düşünceleri oluşuyor. Sonra otomobil fiyatlarını görünce motosiklet iyidir diyorum
bu sezonu kapattım zaten, önümüzdeki sezonlarda devam edersem daha güvenli bir motosiklete geçiş yaparım. Dediğiniz gibi ölüm gelecekse başa, yolda yürürken bile gelebilir.
İnsan ölümden çokta korkmuyor, esas korku insanın arkada bıraktıkları.