motosiklet kazası :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
büyük geçmiş olsun umarız çok ciddi bişeyleri yoktur çabuk ayağa kalkarlar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah ikisine de acil şifalar versin, geçmiş olsun, ikisinin de eski sıhhatlerine kavuşmasını diliyorum..

Cok buyuk gecmıs olsun yazıyı okudum sonunda gercekten oh dedım inş. en kısa zamanda bütün herşeyi unutmuş olurlar

çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ikiside tamamen iyileşip taburcu olurlar..

yine antalya yine kasksız arkadaşlar bu antalyalılar bir türlü akıllanmadı bende bir sene orda yaşadım gerçekten motor kazalarına çok rastlıyodum çoguda kasksız oluyordu bende geçenlerde arkadaşımın haberini aldım antalyadan honda today ile bir arabaya carpmıs ama senın arkadasların kadar sanslı degıldı ve yine malasefki kaskı yoktu . . .

Geçmiş olsun kardeşlerimize...inşallah bir daha motosiklet kullanacak olurlarsa kask takmayı ihmal etmezler..bu işin şakası yoktur.

Sonunda yazabiliyorum sizlere . Haydar yoğun bakımda Halen ama haberler iyi maaşallah
Haydar ın kafatasındaki kemiklerin bazıları parçalanmış yani normal kırık olmadığından doktorlar diyor 1-2 ay da olabilir iyileşmesi diyorlar beyinle ilgili olduğundan dolayı Allah göstermesin felç vb olabilir diye
doktorlar geç iyileşmesini istiyorki sağlam olsun riske girmek istemiyorlar.
bende iş hastane iş hastane yapıp durdum hep :)
dün doktor haydar a sormuş beni hissediyosan elimi sık diye haydar t epki vermiş :)
gözünü açmış ama az kalsın çok kötü olucakmış kalp ritmi bozulmuş nedense birden olunca Anemi denen bir rahatsızlıkta varmış haydarda uyuttular işte dün.
Bugün ise doktorla konuşmuş bir iki kelime .
sonra annesi ve babasıyla konuşmuş hafif gülümsemiş işte böyle :) :) :)
çok çok çok mutlu olduk hepimiz arkadaşlarımız ailelelerimiz herkes işte . İnşallah her zaman daha iyiye gider.
Bu arada bazıları diyor kask benimle alakalı birşey taksamda bana takmasamda diye
Onlara şunu demek istiyorum ..
YA ARKANDAKİLERE YAŞATTIĞIN...

Sonunda yazabiliyorum sizlere . Haydar yoğun bakımda Halen ama haberler iyi maaşallah
Haydar ın kafatasındaki kemiklerin bazıları parçalanmış yani normal kırık olmadığından doktorlar diyor 1-2 ay da olabilir iyileşmesi diyorlar beyinle ilgili olduğundan dolayı Allah göstermesin felç vb olabilir diye
doktorlar geç iyileşmesini istiyorki sağlam olsun riske girmek istemiyorlar.
bende iş hastane iş hastane yapıp durdum hep :)
dün doktor haydar a sormuş beni hissediyosan elimi sık diye haydar t epki vermiş :)
gözünü açmış ama az kalsın çok kötü olucakmış kalp ritmi bozulmuş nedense birden olunca Anemi denen bir rahatsızlıkta varmış haydarda uyuttular işte dün.
Bugün ise doktorla konuşmuş bir iki kelime .
sonra annesi ve babasıyla konuşmuş hafif gülümsemiş işte böyle :) :) :)
çok çok çok mutlu olduk hepimiz arkadaşlarımız ailelelerimiz herkes işte . İnşallah her zaman daha iyiye gider.
Bu arada bazıları diyor kask benimle alakalı birşey taksamda bana takmasamda diye
Onlara şunu demek istiyorum ..
YA ARKANDAKİLERE YAŞATTIĞIN...

Böyle günlerde arkadaşlarını yalnız bırakmaman ve yanlarında olman çok güzel Oğuz.:cat: İnşallah bu kötü günleri atlatırlar ve iyileşirler.

çok çok geçmiş olsun ALLAH kimsenin acısını göstermesin acil şifalar diliyorum her iki kardeşimede

Haberler yine iyi haydarı 2-3 güne yoğun bakımdan çıkarmayı düşünüyolarmış doktorlar ... :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ikisinede geçmiş olsun umarım kalıcı bişey olmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar