motosiklet kazası :(

acil şifalar diliyorum..ne olur motosiklete binerken tedbirli ve dikkatli olalılım hergün takıtığım dizliklerimi bir gün takmadım ve kayıp düştüm dizlerim parçalandı ne olur full korumalarımızı ihmal etmeyelim..rica ediyorum sonuçta ikiteker üzerindeyiz...ALLAH hepimizi kazadan beladan korusun..

İnsan arkadaşı için ağlamazmı? Bundan doğalı varmı? İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar..Dualarımız hep onlarla.

İnsan arkadaşı için ağlamazmı? Bundan doğalı varmı? İnşallah bir an önce sağlıklarına kavuşurlar..Dualarımız hep onlarla.

Haklısın Kadri abiciğim ama biz alışık değildik böyle şeylere Rabbim o duyguyuda tattırdı bizlere . . .
Mesaj geldi bana bu arada Ali yani kasklı olan arkadaşım taburcu ediliyormuş . :)
Haydarım yani amelıyat olan arkadaşımın da durumu iyiye gidiyormuş Allahın izniyle .
Mesajlaınız için çok teşekkür ederim :rendeer:

Allahın ıznıyle inşallah saglıklarına gerı kavusurlar kısa zamanda yenıden motor tepesıne gerı donerler...

Oğuzhan ında dediği gibi hayırlısı ile bu acı günleride atlatacağız Önemli olan bu yaşananlar dan ders çıkarmaktır diye düşünüyorum . çok sağolun mesajlarınız için... :rendeer:

Acil şifalar ,iyileşme süreçlerine tanık olalım ve hep olumlu haberlerini alalım ,
Çok çok geçmiş olsun kardeşlerimize :rendeer:

Sizin gibi iyi insanların duaları ile inşallah iyileşecektir kardeşlerimiz.

Kazalara ve acı olaylara karşı bir yürek oluşunuz,sabırla bekleyişiniz hepimizi koskocaman bir aile yapıyor.
Bir ailede bir cennetlik herkesi kurtarır derler.Emin olun şimdi de öyle olacaktır.
Sevgiler dostlar

Okurken çok heyecanlandım, ama sonra iyi olduklarını duyunca çok sevindim.:rendeer:Allah hepimizi korusun.

Haklısın Kadri abiciğim ama biz alışık değildik böyle şeylere Rabbim o duyguyuda tattırdı bizlere . . .
Mesaj geldi bana bu arada Ali yani kasklı olan arkadaşım taburcu ediliyormuş . :)
Haydarım yani amelıyat olan arkadaşımın da durumu iyiye gidiyormuş Allahın izniyle .

Allaha şükürler olsun son gelen haberler bizi sevindirdi. Yeri geldiği zaman gözyaşı dökülür yeri geldiğinde gülünür. Herşey acısıyla tatlısıyla biz insanlar için.:cat:

asm

İyileşmeleri ne güzel haber.

Allah şifa versin,hepimizi de korusun böyle kazalardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar