Motosiklet kazası - Kapı açma

Arkadaş buralardaysa geçmiş olsun, parmağı çok iyi durmuyordu. Herhangi bir tutanak tutturmadan gitti, evrak eksiğimi vardı bilemedim.

Tutanak tutulsa kanunen kim haklı hocam böyle motosikletle aralardan gitmenin kanunen bi eksisi var mı?

yanına giderken arada sende kaynıyacakmışsın gibime geldi.Geçmiş olsun.Bu arada hangı video kesme programını kullanıyosun?

Kanunen motosiklet ne yazık ki haksız ; çünkü aynı anda tek şeritte iki araç bulunamaz. Zaten duran taksinin sağından geçmeye çalışması hata, eldiveni yok eli zarar görüyor, dizliği yok dizi zarar görüyor, bir kaskı var onun da kayışı takılı değil.

Aynı olaydan şu anda bende mahkemeliğim, ve tazminat davamda devam ediyor. Sonuçta yaralamalı bir kaza olduğu için motorsikletin nereden gittiğiyle ilgili şimdiye kadar banada sorulmadı. Arkadaşında parmağını görünce üzüldüm. Takside sonuçta yolcu indirmemesi gereken bir yerde yolcu indiriyor ve bundan dolayı kaza gerçekleşiyor. Kuralları bilmiyorum, sadece şahsi fikrimi söyledim :) Bu arada bende sonradan farkettim sanki taksicide benim taraftan kapıyı açıyormuş az daha, kaza olunca durmuş.

yanına giderken arada sende kaynıyacakmışsın gibime geldi.Geçmiş olsun.Bu arada hangı video kesme programını kullanıyosun?

Sony Vegas pro hocam, basit bir program, çok uğraştırmıyor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar