motosiklet kazaları

buda ayrı bi salaklık olsa gerek.havan batsın it herif kendi canından geçtim milletinde hayatını mahvedecek.

[YT]bRFTUoZEG-I&feature=related[/YT]

Yanılmıyorsam bu arkadaşı tanıyorum geçmiş olsun diyelim .....çok saçma hareketler bunlar bir daha bir daha...diyemeyeceğiz....

---------- Post added at 10:37 ---------- Previous post was at 10:35 ----------

yanlız 90 ile o virajı dönemediyse o çocuğun çok acil bir şekilde sürüş dersi alması lazım

ilk önce biraz bisiklet kullanması lazım sonra en az 1 ay ders alacak sonra anca trafiğe çıkar....

Kocaeli İl Temsilcisi
yanlız 90 ile o virajı dönemediyse o çocuğun çok acil bir şekilde sürüş dersi alması lazım

vallaha üstadım haberci yada gazetecisiniz sanırım , yorum ve başlıklarınızdan bunu hissediyorum , tabiki güzel , toplumsal mesajlar veriyorsunuz tebrik ederim, konuyu dağıtmadan asıl söylemek istediğimi söyleyeyim :)

sanırım videodaki motosiklet kazası olayı yalova bursa yolu üzerinde güney karakolunu geçtikten bir müddet sonra oluyor ?

iyi yakalamışsınız görüntüyü elinizde kamerayla her an tetiktemi gezersiniz :) bravoo,:cherry::rendeer: asıl merak ettiğim bu son cümlemdi ...

---------- Post added at 10:57 ---------- Previous post was at 10:55 ----------

vallaha üstadım haberci yada gazetecisiniz sanırım , yorum ve başlıklarınızdan bunu hissediyorum , tabiki güzel , toplumsal mesajlar veriyorsunuz tebrik ederim, konuyu dağıtmadan asıl söylemek istediğimi söyleyeyim :)

sanırım videodaki motosiklet kazası olayı yalova bursa yolu üzerinde güney karakolunu geçtikten bir müddet sonra oluyor ?

iyi yakalamışsınız görüntüyü elinizde kamerayla her an tetiktemi gezersiniz :) bravoo,:cherry::rendeer: asıl merak ettiğim bu son cümlemdi ...

not: yukarıda yanlış yere yorum yaptım ama olmadı özür :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar