Motosiklet kargo?

Motoru alacağım adam bugün mesaj attı ve motoru yakın arkadaşına sattığını söyledi. onca gün belirledik falan ama böyle insanlarda var işte. :farao:

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kargo ile kaynananı bile paketleyip gönderebilirsin. Herhangi biriyle görüş o zaman. Depoyu tamamen boşaltmanı isteyecekler.

çok güzel bi benzetme oldu, gece gece hiç gülecegim yoktu :flower:

Kapora vermedim ama her şey konuşuldu gün belirlendi satış işlemleri için. bugün bu mesaj geldi. sizi bilmem ama ben böyle bir şey'i doğru bulmuyorum.

Tabi doğru değilde.
Sen kargoyu nasıl yapacam hay Allah derken adam sıkılmıştır..
Aksiyona geçemedin..

Galiba öyle oldu.:pr: neyse hayırlısı böyleymiş, yeni motor arayışlarım devam ediyor.:mrgreen:

Son düzenleme:
antalyadan istanbula nexus 500 geldi,
138 liraydı danırım fiyatı,
hemde hıcbır kutu ,kolı,ambalaj sıkıntısı olmaksızın,
kapına kadarda getiriyorlar,
eğer gelip alırım demezsen.

tekırdagın neresıne gelecek motor?

belkıde ben getırırım :)
hava iyi olursa :)

yaz olsa kesin getirirdim o garanti :)
her hafta tekırdağ kumbağ ve ereğliye gelıyordum çünki :)

GecmiŞ oLsun diyim sana Hocam Gercek Büyük Hayal kırıklığı olarak adlandırırım ben böle olayları en basında gurur kırıklığı ama en yakın zamanda uygun bir motor almanı isterim..:wiinkk:

Motoru alacağım adam bugün mesaj attı ve motoru yakın arkadaşına sattığını söyledi. onca gün belirledik falan ama böyle insanlarda var işte. :farao:

Eh, her işte bir hayır vardır ama sen de fazla ağırdan aldın. Neyse hayırlısı gene de.

Motosikleti
750x
Yada istanbulda motoru sat git tekirdagdan yenisini al :queen:

çok güzel bi benzetme oldu, gece gece hiç gülecegim yoktu :flower:

Eğer el ve ayaklarını bağlamaz ve ağzını sıkıca bantlamazsan kabul etmiyorlar. Aklında bulunsun. Yol boyunca dır dır edip içinde bulunduğu kasayı tekmelerlermiş yoksa. Adamlar canından bezermiş. :) O yüzden işi sıkı tutuyorlar.

Motosikleti
750x
Eğer el ve ayaklarını bağlamaz ve ağzını sıkıca bantlamazsan kabul etmiyorlar. Aklında bulunsun. Yol boyunca dır dır edip içinde bulunduğu kasayı tekmelerlermiş yoksa. Adamlar canından bezermiş. :) O yüzden işi sıkı tutuyorlar.

adı birde kaynana olunca daha bi titiz çalışıyor sanırım adamlar :)

yurtiçi kargonun sitesinde hesaplama yaptım 115 kg 89 tl civarı tutuyor. tekirdağ istanbul arası. bu kasa içerisne koyma işi bozdu şimdi.:pale:

Bu yaptığın hesaplama normal yük içindir.Motosiklet için daha fazla alıyorlar.Mümkünse gidon sökülmüş,tahta çakmalı,korumalı kasa içerisinde taşıma yapıyorlar.Ayrıca özel olarak sigortalatmazsan doğabilecek hasarlardan ödediğin tutarın ancak 10 da biri kadar sorumlular.Bence Tekirdağdan kapalı kasa (panelvan)minibüs kirala günlük fiyatları 70-110 arası bulursun.Hem daha güvenli olur.Ehliyetli bir arkadaşınla gidersen şöförsüz dahada ucuza getirebilirsin.Hyundai-Kia-VW tipi modellere rahatlıkla sığıyor.

makina nasip olmamış ona üzüldüm...ama Tekirdağ İstanbul arası kaç kmki...ben olsam havalar güzelken işi kendim hallederdim...

İlk sayfada da yazdığım gibi ehliyetim yok daha aldığım gibi motoru kaptırırm. Motor Tekirdağ'ın saray ilçesine gelecek. Burada köfte yok bu arada.:p 120 km buradan istanbul

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar