Motosiklet kargo?

arkadaşım ben bu konuda tecrübe sahibiyim.istedikleri kasa ikiyüzellbin tl civarı tutuyor.bir okadarda kargo istiyor.

:) 2006 yılında İstanbuldan Malatyaya 600f 'i kargo ile getirmeye çalışmıştım ..

- oluşan hasarı kabul etmiyorlar ( kargo toplanma merkezlerinde indir bindir oluyor ve sen bunu görmüyorsun )
- kapalı kasa içerisinde olmasını istiyorlardı ve yakıt deposu boş olacaktı
- indirim olmaz demişlerdi ( çalıştığım şirket adına getirtmek isteyince %40 civarı indirim oldu )
- 2006 yılında benden 400 TL civarı kasa hariç sadece nakil parası istemişlerdi
- otobüs bagajı 50 TL ye aynı işi görmüştü :)

** yani kargo şirketleri resmen motosiklet nakletmek istemiyorlar :)

yada...
motorunu alacaksın,tekirdağ'a gelecek olan bir nakliye kamyonu yada hal'e giden-dönen bir kamyoncuyla anlaşıp motorunu kasaya atıp,ön koltuğada sen oturup ev'e varacaksın...

bu yazdığımı bir arkadaşım,ankara'ya taşınırken yapmıştı... kamyon zaten boş yada yarım dolu olarak dönüş yapıyor... gayette rahat gitmişti... sadece kamyona uzun bir kalas koymuştu... indirip-bindirmek için...

yani; paran varsa işin kolay... yoksa-azsa; allah kolaylık versin...

Dediğiniz gibi otobüs ile halletmem gerekecek galiba. sorun çıkarırlarsa egelim 43 sana ulaşacağım.

O işlerden de hiç anlamam buradan trenle gideceğim için trene nasıl sokacam onu oda var. bakalım bi yolunu bulacam artık yarın bi otobüs firmasi ile konuşayım.

Son düzenleme:
Boşa koymuşsunuz dolmamış, doluya koymuşsunuz almamış :mrgreen:

ACND, panelvanı veya kamyoneti olan bir eşin dostun yok mu? Alt tarafı 110 km yol, toplamda 3 saatlik bir yol ile benzin parasına halledersin bu işi aslında.

ne yağı boşaltması ya , otobüste ne kutusu ???

1)muavini gör pazarlık yap ( 2 pakette malboş koy cebine )
2) motorun arka tekerini önce girecek şekilde bagaja sok
3) yan ayaklığı aç
4) ön fren manetini bir iple bağla
5) üzerine bir battaniye at bitti gitti ... en son haziran ayında hornet900 ü bile bu şekilde getirdik ( ist-malatya - 1100 km yola 100 TL )

sonuçta kaç km lik yol ?? devlet meselesi oldu .... yıllardır otobüsle motor getiriyorum 1 Allah ın kulu bana motoru yatıracaksın , yağını boşaltacaksın , kutuda yap demedi ... :)

kardeş kargo,otobus falan uğraşma bulunduğun yerde git bir nakliye şirketine veya ambar a motorunu güzelce yükle etrafına karton falan koy iple bağla hiç birşer olmadan motorun sana ulaşır.hemde ekenomik olur,ben bu şekilde kocaeliden -mersine xt660r motorumu 100 tl ye getirtmiştim.selamlar...

aynen bende katılıyorum kargoyla kutuyla falan uğraşma gerek yok.mesafe kısa.istanbuldan tekirdağa mal götüren bi kamyon illaki vardır ambarlarda.parça mal götürenleri bulacaksın o mallarla beraber senin motorda arada kaynayacak hemde çok hesaplı olacak.yalnız devrilmesin diye iple vaya halatla sıkıca kamyona bağlaman lazım hatta imkanın varsa ön koltukta sende motorunla beraber gelirsen daha güvenli olur.gelemessen de problem değil.o adamlar günde,haftada birsürü sefer yapıyorlar senin motorunu alıp çalacak halleri yok için rahat olsun.ben 200tl ye ev eşyası + scooter getirtmiştim istdan ankaraya.kolay gelsin...

valla tekirdağ'da bi köfte ısmarlarsan ben senle beraber götürürüm kardeş:)

Motosikleti
ZX12R

tamaaam :mrgreen: cevap budur abiiie :mrgreen: :mrgreen: :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:40 ----------

ne yağı boşaltması ya , otobüste ne kutusu ???

1)muavini gör pazarlık yap ( 2 pakette malboş koy cebine )
2) motorun arka tekerini önce girecek şekilde bagaja sok
3) yan ayaklığı aç
4) ön fren manetini bir iple bağla
5) üzerine bir battaniye at bitti gitti ... en son haziran ayında hornet900 ü bile bu şekilde getirdik ( ist-malatya - 1100 km yola 100 TL )

sonuçta kaç km lik yol ?? devlet meselesi oldu .... yıllardır otobüsle motor getiriyorum 1 Allah ın kulu bana motoru yatıracaksın , yağını boşaltacaksın , kutuda yap demedi ... :)

malboşş :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :rendeer:

Hşştttt önce ben varım :p şaka bi yana sen motoru al işim olmassa hem senle tanışmış hem gezmiş olurum hemde biner getiririm motoru Tekirdağa istersen sende artçı olursun nolcak:cat:

Hşştttt önce ben varım :p şaka bi yana sen motoru al işim olmassa hem senle tanışmış hem gezmiş olurum hemde biner getiririm motoru Tekirdağa istersen sende artçı olursun nolcak:cat:

en iyisimi beraber gidelim,köfteler ikimize de ısmarlansın.dönüşte de ben seni alır geri dönerim benim motorla:):cat:

bana sorarsan yayan git kafese koymanı ısteyecekler sonra onu bıde o halle kargoya getırıp senden en az 300 ytl verceksın bence kendın git otobus firmaları denemek lazım ama şöförü ikna etmen lazım

Arkadaşlar motosiklet alacağım yakında (Honda CBR 125) bunu normal kargolar ile (yurtiçi aras vs) istanbuldan tekirdağa yollama şansım var mı?

Arkadaşım, bak burada sana her türlü görüş verildi.. Bu gibi işlerde
1- Kargo,
2- Otobüs,
3-Kamyon
4-Tren

başka yol yok.. En ucuz yol.. Otobüs firmasına verecen 50 tl paşa paşa getirecen ne var bu kadar dert ettin.. yapma..To be is to do or To do is to be or do be do be dooo....Anlaşıldı mı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar